Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Elendig mat”

Charlie's American 50's Diner
Vurdert som nr. 8 av 12 Restauranter i Tynset
Prisklasse: USD 6 - USD 23
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2021

Vi bestilte kebab og burger. Det var virkelig søppelnivå. Laveste kvalitet. Kebabkjøttet var farseaktig, salt og grå. Antagelig lunket i mikroen. Jeg har spist mye kebab i mitt liv, men denne var absolutt bunn-nivå De to som spiste burger var klare på at dette også var bånn i bøtta. Det må da gå an å bruke kjøtt med bedre kvalitet, få kjøpt inn en kebabgrill, og gjøre dette litt ordentlig? Pommes fritesen var heller ikke noe å skryte av. Styr unna.

Artig interiør. Det skal de ha.

Dato for besøk: august 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Falkeredet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 5 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2021 via mobile enheter

Tøft å lage diner på Tynset. Hyggelige folk bak disken. Vi spiste pizza og spare ribs, store porsjoner, god mat. Siden jeg er glad i Johnny Cash, var dette en helt super stopp en fredag kveld.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, 917espenl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. juli 2021

Kult lokale, og hyggelig personal. Fikk maten sent, og de glemte drikken vår. Hadde vært greit det,men maten var dessverre smakløs og vassen.

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, FamilienAulom
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. mai 2021

Hyggelig personell, god mat til en grei pris. Flotte og rene lokaler. Kommer innom igjen neste gang vi drar forbi. Stedet er i nærheten av verdens største spark på torget i Tynset.

Dato for besøk: mai 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Knut S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juni 2022 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for besøk: juni 2022
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Charlie's American 50's Diner, så også på

 
Tynset, Tynset kommune
 

Har du vært i Charlie's American 50's Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.