Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 650
Fullt refunderbart før fre. 3. mai
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Expedia.com
kr 1 690
Fullt refunderbart før lør. 4. mai
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
Hotels.com
kr 1 690
Fullt refunderbart før lør. 4. mai
Frokost inkludert
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Tove Frøyset N
Oppland, Norge
Anmeldelse av Tynset Hotell AS
4,0 av 5 boblerAnmeldt 20. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Tynset H, ResepsjonssjefTynset Hotell AS, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 21. nov. 2018
Hei! Tusen takk for en fin tilbakemelding:) Vi ønsker deg en fortsatt
fin dag og velkommen tilbake ved en senere anledning.
Mvh
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Bed & Breakfast
Booking.com
kr 1 300
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 1 300
  • Priceline
0.4 km fra Tynset Hotell AS
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Lol.travel
  • Expedia.com
  • Booking.com
  • Hotels.com
13.7 km fra Tynset Hotell AS
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
6.3 km fra Tynset Hotell AS
Booking.com
kr 1 650
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
    kr 1 690
  • Priceline
    kr 1 650
  • Expedia.com
    kr 1 690
0.0 km fra Tynset Hotell AS
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 800
Fullt refunderbart
  • Priceline
    kr 800
  • Agoda.com
    kr 800
16.1 km fra Tynset Hotell AS
Booking.com
kr 1 175
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 175
  • Hotels.com
    kr 1 175
  • Priceline
    kr 1 175
18.7 km fra Tynset Hotell AS
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Ett av våre lyse og fine familierom som ble pusset opp i 2019
Booking.com
kr 1 434
  • Agoda.com
    kr 1 434
19.8 km fra Tynset Hotell AS
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 900
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    kr 900
19.8 km fra Tynset Hotell AS
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 800
  • Agoda.com
    kr 800
35.6 km fra Tynset Hotell AS
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 816
    38.4 km fra Tynset Hotell AS
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Tynset
    Anmeldelser (109)
    Filtrer anmeldelser
    109 resultater
    Vurdering fra reisende
    33
    34
    20
    14
    8
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    33
    34
    20
    14
    8
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    4853 av 109 anmeldelser
    Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

    Jeg vet ikke hva jeg forventet, men jeg kommer svært gjerne tilbake. Hotellet virker nyoppusset, passe store rom og veldig godt og variert frokostutvalg. Ble mottatt i resepsjonen av en veldig vennlig ansatt, og det var parkering rett utenfor hotellet, sentralt på Tynset. Sov veldig godt.

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, alibaba-oslo
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

    Et flott hotell. Fine nye rom, flott spisesal og anretninger. Veldig hyggelige betjenig og god mat, og en fantastisk ren og delikat frokost. Et flott sted å overnatre på og er ca halveis i vår reiserute til Namsos. 😀👍❤

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, anderscyrillramstadr
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

    Hotellet har flotte nyoppussete rom. Vi fikk suite. Koste oss her. Frokosten var veldig god. Vi kommer gjerne tilbake. Resepsjonen var hyggelig med mulighet for å slappe av i koselige sofaer. Mulig å sitte ute.

    Dato for oppholdet: september 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    Takk, torillr215
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

    Bodde i den nyopppussede delen og rommene var fine og romslige. Koselig frokostområde med en bra restaurant.
    Betjeningen med god service. Her er det absolutt trivelig å stoppe for en natt eller to. Anbefales !!

    Dato for oppholdet: august 2018
    Reisetype: Reiste alene
    2  Takk, 82TomG82
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 23. august 2018

    Jeg fikk rom i den nyoppussede delen. Rommet var nytt og fint, og mer enn stort nok.
    Hyggelig personale.
    Frokosten var fint lagt opp med et godt utvalg. Ikke det aller beste jeg har opplevd, men allikevel det meste man ser etter på et hotell. På en skala fra 1 til 10 vil jeg gi 7 på frokosten.
    Hotellet har egen restaurant og bar.

    Romtips: Be om rom i den nyoppussede delen
    Dato for oppholdet: august 2018
    • Reisetype: Reiste på forretningsreise
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Service
    Takk, Preben Thaur G
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser