Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
eDreams
Orbitz.com
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (98)
Filtrer anmeldelser
98 resultater
Vurdering fra reisende
29
32
19
12
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
29
32
19
12
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3843 av 98 anmeldelser
Anmeldt 25. september 2018 via mobile enheter

Jeg vet ikke hva jeg forventet, men jeg kommer svært gjerne tilbake. Hotellet virker nyoppusset, passe store rom og veldig godt og variert frokostutvalg. Ble mottatt i resepsjonen av en veldig vennlig ansatt, og det var parkering rett utenfor hotellet, sentralt på Tynset. Sov veldig godt.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, alibaba-oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2018 via mobile enheter

Et flott hotell. Fine nye rom, flott spisesal og anretninger. Veldig hyggelige betjenig og god mat, og en fantastisk ren og delikat frokost. Et flott sted å overnatre på og er ca halveis i vår reiserute til Namsos. ❤

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, anderscyrillramstadr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2018 via mobile enheter

Hotellet har flotte nyoppussete rom. Vi fikk suite. Koste oss her. Frokosten var veldig god. Vi kommer gjerne tilbake. Resepsjonen var hyggelig med mulighet for å slappe av i koselige sofaer. Mulig å sitte ute.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, torillr215
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Bodde i den nyopppussede delen og rommene var fine og romslige. Koselig frokostområde med en bra restaurant.
Betjeningen med god service. Her er det absolutt trivelig å stoppe for en natt eller to. Anbefales !!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, 82TomG82
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2018

Jeg fikk rom i den nyoppussede delen. Rommet var nytt og fint, og mer enn stort nok.
Hyggelig personale.
Frokosten var fint lagt opp med et godt utvalg. Ikke det aller beste jeg har opplevd, men allikevel det meste man ser etter på et hotell. På en skala fra 1 til 10 vil jeg gi 7 på frokosten.
Hotellet har egen restaurant og bar.

Romtips: Be om rom i den nyoppussede delen
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Preben Thaur G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser