AndersZorn
    46.1 km fra Tynset Hotell AS
    45.9 km fra Tynset Hotell AS
    Se flere hoteller i Tynset
    Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Vår siste overnatting denne ferien viste seg å bli en av de beste. Vi fikk en meget hyggelig velkomst, og blide og hyggelige ansatte fortsatte å bistå oss gjennom hele oppholdet. Hotellet fremstår moderne og hyggelig med en sentral plassering i Tynset sentrum. Rommet vi fikk var utmerket, og fremstod som godt tilrettelagt for bevelseshemmede. Vi spiste dessuten en meget velsmakende middag i hotellets restaurant.

1  Takk, Glumma
    Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi stoppet og overnattet en natt på Tynset Hotell på tur nordover. Et lite hotell med meget hyggelig personale som gir god service, restauranten har god mat, rommet var rent og med passelig størrelse. Anbefales.

Takk, oerjanj
    Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

På tur sørover stoppet vi på dette hotellet for å overnatte. Var et lite og koselig hotell. Betjeningen var imøtekommende og hyggelige. Frokosten hadde normal hotell standard. Var ingen ting vi manglet, men hadde ønsket oss noe flere utvalg på kaffe-maskinen.
    Rommene var romslige og nyoppusset. Eneste å utsette var at det var dusj kabinett på badet.
    Kan absolutt anbefale overnatting her for dem som er på farten.

1  Takk, Jksore
    Anmeldt 21. juli 2020

Stoppet her for overnatting. Fint og rent familierom med en dobbeltseng og en enkeltseng. Separat WC og dusj, det er positivt når det er flere som skal bruke det. Velfylt og fin frokostbuffet, hvor de ansatte serverte på fat det man ønsket.

2  Takk, ZoeK79
    Anmeldt 29. februar 2020

Overnattet en natt her i forbindelse med jobb og har ikke mye å utsette på hotellet. Det er et lite hotell på et lite sted i Norge, så servicen er ikke så rask som på større steder, men de du møter gjør det de skal og er imøtekommende og hyggelige. Rommet var rent og hyggelig og helt greit. Frokosten har et greit utvalg uten å utmerke seg, og mer enn bra nok. Alt i alt et hyggelig opphold uten den helt store wow-faktoren.

Dato for oppholdet: februar 2020
    2  Takk, RuneF991