Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Priceline
FindHotel
eDreamsUSD 166
Agoda.comUSD 166
Etrip
ZenHotels.com
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (100)
Filtrer anmeldelser
100 resultater
Vurdering fra reisende
30
33
19
12
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
30
33
19
12
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 100 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Første besøk på Tynset Hotel. Leste på nett at hotellet hadde høy score. Bestilte rom direkte til hotellet, sparte over 120 kr pr rom pr natt. Stort pluss.
Fikk veldig godt inntrykk allerede ved innsjekk, hyggelig resepsjonist. Fikk rom i den nye fløyen helt i tråd med bestillingen. Gode senger, rent og pent.
Spiste og drakk i restauranten på hotellet. Terningkast 6 på både mat og service. Veldig smilende og gjestfri betjening. Hygget oss i baren på kvelden med god atmosfære og høy faktor av lokale storheter. Anbefaler Tynset Hotell på det varmeste. Fornuftige priser og upåklagelig service.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 706kyrrea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021

Enkel parkering rett ved inngangen
Hyggelig personale.
Fint rom på bakkeplan.
Trivelig uteplass i sommervarmen.
Spiste middag på hotellet.
Veldig god mat med perfekt stekt kjøtt.
Frokosten også bra, men minus for at det var tomt for kokte egg og juice.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 476sverrev
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juli 2021

Overnattet her på gjennomreise. Bra hotell med grei størrelse på familierommet og gode senger. God frokostbuffet, men det kunne godt vært litt mer variert utvalg. men ok til en grei pris. Minus at det er få parkeringsplasser ved hotellet.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, ZoeK79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2021 via mobile enheter

Greit hotell midt i Tynset sentrum.
Litt tynt bemannet på en lørdagskveld (restaurant og resepsjon), men fungerte.
Rommet var helt ok, men virket litt slitt. Badegulvet ble helt vått ved bruk av dusj.
Hyggelig betjening.
God frokostbuffet.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, petterjf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021

Hadde en natt her med tre hunder. Fikk et flott rom i 2.etg. Veldig god og hyggelig service. Nydelig mat, beste burgeren jeg har smakt på mange år!!!
God frokost med sprøstekt bacon og egg.
Anbefales, vi skal tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2021
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Bjørn K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser