Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (147)
Filtrer anmeldelser
147 resultater
Vurdering fra reisende
139
4
4
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
139
4
4
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 147 anmeldelser
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Vi har tilbragt to netter på fantastiske leopard hill. Her bor man i flotte telt som ikke mangler noe. Mat og service er fantastisk på alle måter. Vi prøvde spa tilbudet og fikk en veldig god massasje. Man bor tett på naturen, samtidig som man har luksus på alle måter. Yoga matten som ligger i teltet ble også benyttet. Vi dro og på varmluftsballong tur og benyttet oss av de forskjellige gamedribe tilbudene. Mye dyr og fantastiske naturopplevelser. Betjeningen er passer på at man får en perfekt ferie på alle måter.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Nina B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BasecampKenya, Manager på Leopard Hill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Nina,

Thank you so much for taking the time to share such valued feedback with us following your recent stay at Leopard Hill. It is wonderful to hear that you loved everything about the camp. It’s always such a pleasure to hear positive feedback and we couldn’t have been happier to hear how much you enjoyed your time with us; it was a delight to welcome you and take care of you. What we loved most about your review was hearing that you will definitely be back and we’re excited to see you already!

Basecamp Team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018

Leopard Hill er helt magisk! Campen i Mara Naboisho naturreservat er liten, med bare seks telt, men disse er til gjengjeld luksuriøse og komfortable. Vertskapet er utrolig hyggelig, servicen topp, guidene velinformerte og dyktige, maten nydelig og det beste av alt – du kommer så tett på dyrene at du nesten kan ta på dem. Vi hadde et uforglemmelig opphold! Anbefaler det på det varmeste.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Janicke G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BasecampKenya, Manager på Leopard Hill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Janicke,

Our entire team would like to thank you sincerely for finding time to write such positive remarks about Leopard Hill. It gives us immense pleasure to know that our services meet all your expectations. We are also glad to know that you loved our quiet location away from the crowds from the main reserve which is just how we like it too. We are happy that you enjoyed all the wildlife coming through the camp during your stay. Your appreciation about our service and amenities are highly valued as guest satisfaction is our prime objective. Thank you again for giving us an opportunity to serve you and we look forward to welcoming you back for another picture perfect stay.

Basecamp Team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Et perfekt sted for å nyte luksus etter mange timer ute i bushen med dyrene. Stedet har fantastiske telt hvor mang kan åpne taket automatisk med fjernkontroll og se på stjernehimmelen før man sovner. Hele teltet har myggnetting integrert så man trenger ikke bekymre seg. Maten og de som jobber der gjør at det blir en ferie man aldri vil glemme. Guidende er veldig sjarmerende og gjør alt for at du skal kose deg på besøk hos dem. Hos Lepoard Hill føler du deg i ett med naturen

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, No1Baws
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BasecampKenya, Manager på Leopard Hill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Joachim,

Thank you for taking the time to share the experiences of your recent stay at Leopard Hill. We always strive to ensure that all our guests are treated with the highest level of service and we are glad to know that you did enjoy our service. The camp overlooks a natural waterhole, which is frequented throughout the day by wild animals such as elephants, giraffes, and antelopes making it a great place to watch the wildlife within the comforts of the camp. The team especially will surely be pleased with your warm commendations! We look forward to your next visit.

Basecamp Team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018

WOW! Først og fremst vil jeg bare begynne med å si hvor takknemlig vi er for å ha opplevd dette stedet. Vi har nettopp kommet hjem (igår) fra bryllupsreisen, og dette er første gang jeg kaster meg over pcen for å gi anmeldelse på hvor bra det har vært! Grunnen er enkel, de fortjener det!
Teltet var magisk og standarden var skyhøy. At det går ann å få til noe så vakkert og velfungerende midt ute i bushen er utrolig. At campen er eco-friendly, tar vare på masai kulturen og at alle ansatte har respekt for dyrene er helt fantastisk. Det må være noen gode ledere som står bak dette og driften av campen. Servicen og maten var helt fantastisk! Kan ikke gjøre noe annet enn å gi dette stedet toppscore. Jeg kunne ønske alle mennesker kunne få opplevd dette s. Planlegger allerede ny tur hit. Frem til det skal jeg kose meg med minner og bilder.

Romtips: Alle telt er fine
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, G5410BEmariab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
BasecampKenya, Manager på Leopard Hill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Maria,

I don’t think we could ask for a more magical review so we take this opportunity to thank you for sharing it with us! It was a true pleasure to welcome you to Leopard Hill and the whole team shared a smile when we heard your amazing feedback about your game drives and your stay. It was such a treat to read about your sweet memories and we just hope that we have the opportunity to welcome you back to make more memories one day.

Basecamp Team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Leopard hill har meget flotte romslige telt og høy standard mht. hvor bærekraftig alt er driftet. Om du ikke får sjelefred av å sitte utenfor teltet og se på utsikten, er det også en stor motorisert luke i telttaket som du kan ligge i sengen og se på stjernehimmelen gjennom.
Guidene vi hadde, Nash og Jamlex (sistnevnte på utplassering) var utrolig kunnskapsrike og flinke til å finne dyrene. Vi fikk sett og lært så utrolig mye spennende - ikke bare om alle dyrene, men også om trær og planteliv, fugler og ikke minst masaiene og deres levesett.
Naboisho-konservatet er meget godt ivaretatt, vi så ikke annet menneskeskapt enn de små veiene vi kjørte på - det var så flott å ikke se et eneste fnugg med søppel. Naturen og alle dyrene tok pusten fra oss.
På campen var alle de ansatte utrolig vennlige og hjelpsomme. Maten var nydelig, og det var skikkelig luksus å få bestille fullt frokostopplegg til vår egen terrasse utenfor teltet etter morgensafarien. Yoga-matten på rommet fikk vi også brukt.
Oppholdet var rett og slett helt uvirkelig fint - vi fikk oss et minne for livet, og vil definitivt komme tilbake igjen!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Kine-Lee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Basecamp K, Manager på Leopard Hill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. august 2018
Google-oversetting

Dear Kine-Lee,

There’s nothing we love more than hearing from our guests, so it was such a pleasure to read your review! The whole team really enjoyed hearing about your experience, from the service we provided you to your amazing feedback on your drives. I don’t think we could ask for nicer compliments! We would love to welcome you to Leopard Hill again one day. Hopefully, we won’t have to wait too long.

Basecamp Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser