Hei, kom nettopp tilbake fra 2 uker på Limak Lara. Først det som var bra: bra hage og svømmebassenger, veldig god mat. Representanten var bra, veldig rent over alt, vennlig personale, rommene var bra med bra størrelse balkonger.
Suvenirbutikkene var ganske billige, det var også hovedbutikken for luftmadrasser og baderinger osv. Bra spillerom for barna, likte Crazy golf og Ten Pin Bowling. Te og kaker var meget bra også. Badstuen var utmerket og bra innendørs basseng. Ikke bra: Veldig harde senger, ikke den beste airconditionen på rommet, minibaren på rommet hadde begrenset utvalg med drikke og ikke nok, trenger flere restaurantansatte ettersom tallerkener ble ofte stående på bordet og ikke ryddet. Service i lobbybarene kunne vært mye bedre. Hotellegen er svært dyr, ettersom vi fikk en stor legeregning på grunn av min partner var syk og han sa bare, ikke bekymre deg din forsikring betaler deg tilbake når du kommer hjem, han
er mer som en butikksjef.
Underholdningsteamet var dårlig, vi bodde på Lara Beach i fjor og der fikk underholdningsteamet stående applaus.
Ok, nå til min største klage, hvis du er engelsk vil jeg si at det ikke er mer enn 5% engelske på hotellet og da jeg sjekket med Represenatanten informerte han meg var det rundt 30 engelskmenn der på det tidspunktet og resten var enten fra Russland, Tyskland eller Holland, så bare vær obs når du booker dette hotellet at det er veldig få engelske der.
Kommer vi til å dra tilbake, vel jeg vil hvis det var en stor gruppe av oss, men ellers kommer vi ikke til å reise tilbake, kun basert på engelsk-faktoren, ettersom vår 2 barn på 12 og 15 år kjedet seg fordi det var svært få engelske familier med andre barn der som de kunne være sammen med.