EINAR INGE L
Se flere hoteller i Stockholm-Arlanda
1 793
1 793
Anmeldt 9. mars 2020

Fantastisk bra. Fikk oppgradert rom i 12. etasje nydelig utsikt og fantastisk sovekvalitet. Rent, ryddig og null fly støy. Frokosten som vi fikk testet denne gang var FANTASTISK beste eggerøre jeg har smakt på hotell. Gode bakervarer bra utvalg ellers i alt. Beste hotellfrokost på Arlanda uten tvil.

Dato for oppholdet: mars 2020
2  Takk, EINAR INGE L
Ulrika Å, Informationsansvarig på Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2020

Bästa Einar,

WOW! Vilken fantastisk review du lämnar efter dig - tusen och åter tusen tack för dessa varma ord. You just made our day!

Varmt välkommen tillbaka till Clarion Hotel Arlanda Airport!

//Ullis, Marketing Coordinator

Anmeldt 4. november 2019

Vi booket dette hotellet på Arlanda pga. de hadde frokost fra kl 0400 noe som passet oss siden flyet vårt skulle gå tidlig, men den gang ei sjøl om det var opplyst på deres hjemmeside når vi bestilte, når vi ankom noe de i resepsjonen også så (står også i dag på deres side i dag) så ble det ikke noe frokost på oss, fikk to poser Grab and Go USMAKELIG. Så bruke Clarion igjen, tror jeg det må være det siste alternativ dersom de bare går inn og forandrer på ting uten og varsle gjesten.
Rom helt ok.
Eneste plusset her er de i resepsjonen, de var HYGGELIGE. Ikke deres feil,

Dato for oppholdet: oktober 2019
3  Takk, EINAR INGE L
Ulrika Å, Informationsansvarig på Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2019

Hej bästa Einar,

Kan bara beklaga att du lämnar oss med detta avtryck. Verkligen ledsen för missen på hemsidan, vi tog action på detta direkt men givet tar det inte bort er upplevelse. Är hur eller hur väldigt tacksam att vi fick till en muntlig dialog här på plats för uppföljning och jag tackar för din feedback.

Ha en fin dag nu!

Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Rommet var stort og fint. Det var så stille til å være et flyplass hotell. Frokosten var i 1 etg og var en typisk god svensk frokost. Betjeningen var hyggelig og oppmerksom. Det var gym og svømmebasseng ute, som var en god idé på en så varm dag. Da hotellet har 13 etg var det utstyrt med mang heiser.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, 414steinarh
Ulrika Å, Kundansvarig på Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. juli 2019

Bästa du,

Tusen tack för att du lämnar oss denna detaljerade och fina feedback. Dina ord värmer massor och vi är lyckligt lottade som får ha dig som gäst :)

Ha nu en fortsatt härlig resa!

Anmeldt 3. juli 2019

Hotellet ligger så å si på flyplassen, fem minutter å gå til gate. God service, fine rom, romslig lobby og restaurant. Pluss for frokost fra kl 0400. Minus for smakløs eggerøre, ellers veldig god frokost.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Inge J
Ulrika Å, Marknadskoordinator på Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. juli 2019

Tusen tack för ditt fina omdöme! Ja visst är det härligt att det är nära terminalerna och gaten. Men trist med äggröran, hoppas den hade en dålig dag bara. Hoppas vi ses igen, ha en fantastisk sommar!

Anmeldt 2. april 2019 via mobile enheter

Nesten alt man kan forvente av et hotell på en flyplass. Små, men effektive og freshe rom, bra mat, bra frokost, minibar, skybar, pool, effektiv og hyggelig inn/utsjekk - og ikke minst gangavstand til terminalen. Badegulvet fløt over av vann når jeg dusjet, toalettrullholderen var plassert til venstre for toalettet og det var det vanlige slitet med masse forskjellige lysbrytere på rommet.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, joakimm953
Ulrika Å, Kundansvarig på Clarion Hotel Arlanda Airport Terminal, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. april 2019

Hej bästa Joakim,

Härligt att du haft vägarna förbi vårt casa - det tycker vi givet är kämpe grejt! Visst är det toppen att sova över mitt på en flygplats med några hundra meter till gaten dagen efter. Tack för fin och nyttig feedback!

Önskar dig en fantastisk vecka och tusen tack för att du kikar in här och lämnar oss ett spår :)

/ Ullis, Marketing Coordinator