Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lang ventetid”

Hommersåk Wok & Sushi Bar
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Hommersåk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020

Fikk beskjed når vi skulle bestille at det tok en time for å få mat, og restauranten hadde flere ledige bord. I tillegg var de tom for flere retter.

Dato for besøk: august 2020
    • Service
Takk, AnneB4001
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 8 anmeldelser

Anmeldt 9. august 2020

ventetid på mat 1 time ???! og så må du bestille i baren ingen servitør. de var tomme for råvarer så menyen stmte ikke . møkk dårlig

Dato for besøk: august 2020
Takk, 306k_reb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Veldig bra mat og service. Liker spesielt god stekte nudler med biff og sushien. Hyggelige folk.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, MonaS300
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Var her med 5 kollegaer for lunch. Maten var god, men det tok litt tid før vi fikk den. Ble imidlertid gjort oppmerksom på dette på forhånd. Dvs. at maten ikke kom samlet men litt etterhvert. Det bør være greit da det er begrenset med ansatte på jobb midt i uken. Jeg hadde sushi. Den var bra.

Helt greie priser.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, terje_2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020 via mobile enheter

Hommersåk wok & sushibar svikter ikke, nydelig mat igjen
Velsmakende og fint tilberedt asiatisk mat, styrke etter behag ☺️ Snart kommer sushi også, blir spennende å prøve!

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Terje B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Hommersåk Wok & Sushi Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din