Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great Mini Getaway”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 6 sider til!
Noon Lodge at Mallard Bay
Anmeldt 26 september 2017
Google-oversetting

Opphold: september 2017, reiste med venner
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, ivanellep
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NoonLodge, Manager på Noon Lodge at Mallard Bay, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5 oktober 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (45)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1216 av 45 anmeldelser

Anmeldt 26 september 2017
Google-oversetting

Opphold: juli 2017, reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Breeanna G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NoonLodge, Manager på Noon Lodge at Mallard Bay, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5 oktober 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20 september 2017
Google-oversetting

Opphold: august 2017, reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, 213kathy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
NoonLodge, Manager på Noon Lodge at Mallard Bay, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22 september 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20 september 2017
Google-oversetting

Opphold: september 2017, reiste som et par
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, fox373
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20 september 2017
Google-oversetting

Opphold: september 2017, reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, colindogg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Big Bear Lake
1,2 km unna
Big Bear Frontier
Big Bear Frontier
Nr. 3 av 7 i Big Bear Lake
427 anmeldelser
1,2 km unna
Cozy Hollow Lodge
Cozy Hollow Lodge
Nr. 3 av 19 i Big Bear Region
137 anmeldelser
4,4 km unna
Best Western Big Bear Chateau
Best Western Big Bear Chateau
Nr. 1 av 19 i Big Bear Region
694 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,6 km unna
The Lodge at Big Bear Lake, a Holiday Inn Resort
1,7 km unna
Robinhood Resort
Robinhood Resort
Nr. 5 av 7 i Big Bear Lake
195 anmeldelser
24,2 km unna
Lake Arrowhead Resort and Spa, Autograph Collection
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Noon Lodge at Mallard Bay? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Noon Lodge at Mallard Bay

Adresse: 214 S. Lagunita Lane, Big Bear Lake, CA 92315
Telefonnummer:
Beliggenhet: USA > California > Big Bear Region > Big Bear Lake
Fasiliteter:
Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for barn (barne-/familievennlig) Tekjøkken Svømmebasseng
Hotellstil:
Nr. 4 av 7 hoteller i Big Bear Lake
Prisnivå: kr 1 461 - kr 2 621 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:3 stjerne — Noon Lodge at Mallard Bay 3*
Antall rom: 15
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Expedia, Agoda, Booking.com og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Noon Lodge at Mallard Bay. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.
Også kjent som:
Big Bear Lake Mallard Bay Hotel Big Bear Lake

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din