linavarga, Chef på Clarion Hotel Wisby, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. juli 2017
Hej, Vi beklagar återigen omaket på ert rum, och visst löste vi det fint tillsammans med er i samband med utcheckning!
Vänliga hälsningar, Lina Varga Hotel Manager Clarion Hotel Wisby
Veldig bra hotell med god beliggenhet. Grei frokost og svært hyggelig betjening. Veldig fin og sentral beliggenhet i fantastiske Visby. Litt støyende lobby ellers lute å sette fingeren på. Bodde i den nye delen. Der er rommene svært bra.
Dato for oppholdet: mai 2017
Spør RouleurKJH om Clarion Hotel Wisby
Takk, RouleurKJH
linavarga, Chef på Clarion Hotel Wisby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2017
Tusen tack för dina fina ord! Våra nya fina rum är vi så stolta över!
Vänliga hälsningar, Lina Varga Hotel Manager Clarion Hotel Wisby
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Flott hotell i en flott by. Nydelige og kjempekoselige rom. Ligger veldig sentralt i Visby. Koselig bar. Flott frokostbuffet med ett rikt utvalg. Eggerøre var ikke god. Koselig bakgård som det er mulig å ha private arrangement
Dato for oppholdet: september 2016
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med NordicChoiceHotels.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør wibekee om Clarion Hotel Wisby
Takk, wibekee
Sanna K, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2016
Tusen tack för ditt flotte omdöme! Önsker dere varmt varmt velkommen tillbake snart igjen!
Med vänliga hälsningar Sanna Kleven Verkställande direktör Clarion Hotel Wisby
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Trevelig hotell med høy standard og hjelpsomt personale. Frokosten er fantastisk og rommene er fine. Fin spa avdeling også og et meget koselig avslappende bar rom med peis. Dette kan jeg anbefale på det varmeste.
Dato for oppholdet: april 2016
Spør tomstor82 om Clarion Hotel Wisby
Takk, tomstor82
Sanna K, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2016
Åh tusen tack för högsta betyg! Varmt välkommen tillbaka snart!
Med vänliga hälsningar Sanna Kleven Verkställande direktör Clarion Hotel Wisby
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Sjarmerende hotell i hjertet av Visby. Hyggelige mennesker, god stemning og rett og slett en unik opplevelse. Anbefales på det sterkeste! Nydelig mat i Kitchen &Table. Kommer definitivt tilbake hit!!!
Dato for oppholdet: desember 2015
Spør Ida Marie S om Clarion Hotel Wisby
1 Takk, Ida Marie S
Sanna K, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2015
Åh tusen tusen tack för ditt hyggelige omdöme! Vi gelder oss att se dig snart igen!
Med vänliga hälsningar Sanna Kleven VD Clarion Hotel Wisby
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Hotellet ligger på et super sted for at oppleve Visby, hal det beste rett utenfor hoteldøren Anbefales. Sengene var fabelaktig, rommene rene og fine, ingen bråk her heller Eneste minus er frokosten var skuffende, med tanke på hvordan resten fremstår
Dato for oppholdet: august 2015
Spør Kristensen73 om Clarion Hotel Wisby
Takk, Kristensen73
Sanna K, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2015
Hej,
Tusen tack för ditt omdöme. Vi är så glada för att du tog dig tid att påpeka vad du uppskattar hos oss! Och vad vi kan gör afär att gör adin vistelse ännu bättre nästa gång. Vår frukost är vanligtvis väldigt uppskattad, så att kontakta mig gärna direkt så att vi kan ta till oss vad det var som just du saknade?
sanna.kleven@choice.se
Med vänlig hälsning Sanna Kleven VD Clarion Hotel Wisby