Anton S
Dato for oppholdet: juli 2017
linavarga, ChefClarion Hotel Wisby, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 26. juli 2017
Hej,
Vi beklagar återigen omaket på ert rum, och visst löste vi det fint tillsammans med er i samband med utcheckning!

Vänliga hälsningar,
Kjæledyr tillatt
0.4 km fra Clarion Hotel Wisby
Se flere hoteller i Visby
Anmeldt 14. mai 2017 via mobile enheter

Veldig bra hotell med god beliggenhet. Grei frokost og svært hyggelig betjening. Veldig fin og sentral beliggenhet i fantastiske Visby. Litt støyende lobby ellers lute å sette fingeren på. Bodde i den nye delen. Der er rommene svært bra.

Dato for oppholdet: mai 2017
Takk, RouleurKJH
linavarga, Chef på Clarion Hotel Wisby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. mai 2017

Tusen tack för dina fina ord! Våra nya fina rum är vi så stolta över!

Vänliga hälsningar,
Lina Varga
Hotel Manager Clarion Hotel Wisby

Anmeldt 1. oktober 2016

Flott hotell i en flott by. Nydelige og kjempekoselige rom. Ligger veldig sentralt i Visby. Koselig bar. Flott frokostbuffet med ett rikt utvalg. Eggerøre var ikke god. Koselig bakgård som det er mulig å ha private arrangement

Dato for oppholdet: september 2016
Takk, wibekee
Sanna K, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. oktober 2016

Tusen tack för ditt flotte omdöme!
Önsker dere varmt varmt velkommen tillbake snart igjen!

Verkställande direktör
Clarion Hotel Wisby

Anmeldt 28. april 2016

Trevelig hotell med høy standard og hjelpsomt personale. Frokosten er fantastisk og rommene er fine. Fin spa avdeling også og et meget koselig avslappende bar rom med peis. Dette kan jeg anbefale på det varmeste.

Dato for oppholdet: april 2016
Takk, tomstor82
Sanna K, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. mai 2016

Åh tusen tack för högsta betyg!
Varmt välkommen tillbaka snart!

Verkställande direktör
Clarion Hotel Wisby

Anmeldt 14. desember 2015

Sjarmerende hotell i hjertet av Visby. Hyggelige mennesker, god stemning og rett og slett en unik opplevelse. Anbefales på det sterkeste! Nydelig mat i Kitchen &Table. Kommer definitivt tilbake hit!!!

Dato for oppholdet: desember 2015
1  Takk, Ida Marie S
Sanna K, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. desember 2015

Åh tusen tusen tack för ditt hyggelige omdöme!
Vi gelder oss att se dig snart igen!

VD Clarion Hotel Wisby

Anmeldt 9. august 2015 via mobile enheter

Hotellet ligger på et super sted for at oppleve Visby, hal det beste rett utenfor hoteldøren Anbefales.
Sengene var fabelaktig, rommene rene og fine, ingen bråk her heller
Eneste minus er frokosten var skuffende, med tanke på hvordan resten fremstår

Dato for oppholdet: august 2015
Takk, Kristensen73
Sanna K, Hotelldirektör på Clarion Hotel Wisby, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2015

Hej,

Tusen tack för ditt omdöme.
Vi är så glada för att du tog dig tid att påpeka vad du uppskattar hos oss!
Och vad vi kan gör afär att gör adin vistelse ännu bättre nästa gång.
Vår frukost är vanligtvis väldigt uppskattad, så att kontakta mig gärna direkt så att vi kan ta till oss vad det var som just du saknade?

sanna.kleven@choice.se

Med vänlig hälsning