Hyggelig grottetur med informativ guide. Vi har besøkt større og mer spektakulære grotter men guiden gjorde turen interessant. Museets cafe er også vert et besøk i pene.
Dette var for oss en ukjent liten pærle. Det var ikke så store grotten, men vel vært ett besøk. Bør også ta med å se filmen som blir vist. Trivelige omgivelse også.
Kjempebra guide med både humor og med god informasjon om grotten og dens historie. Anbefales å dra innom og ta en guidet tur inn.
Vi har vært på en omvisning i grotten.
Det finnes to typer turer: kortere og lenge. Drn lenge går mer inn i grottens dubde. Vi har vært på den korte : interessant og spennende. Rund grotte områder finnes det naturstier.
Grotten har en interresant historie på hvordan den ble oppdaget (som blir fortalt av guiden). Du får guidet tur gjennom de ulike kammrene i grotten. Om du bestiller turen som heter Grottäventyr så blir du kledd opp til å gå ennu lengre inn i en nesten uoppdaget del.
Ellers har dem en liten utstilling hvor det kortfattet forteller om grottens oppbygning og skapelse.
en hyggelig opplevelse og spennende historie, dette var absolutt verd besøket og kan virkelig anbefales