Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koronatilpasset !”
Anmeldelse av Il Padrino

Il Padrino
Vurdert som nr. 6 av 22 Restauranter i Strømmen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. september 2021

Var på besøk i går kveld i jobbsammenheng.
Innbydende lokaler. Flott service !
Veldig smidige i forhold til egne ønsker utenom det som var forhåndsbestilt.
Korona tas på største alvor av myndig innehaver.
Nydelig indrefilet. Jeg er elgjeger, så det kan jeg litt om, og denne innfridde virkelig.
Hvis du er opptatt av smittevern og god mat, så er dette stedet for deg !

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Trond S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (104)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 104 anmeldelser

Anmeldt 24. juli 2021

Vi har spist på Il Padrino mange ganger og de har gjennomgående god mat og god service. Veldig fornøyd og en av våre lokale favoritter!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Bardunio
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. juli 2021

Om du vil ha god pizza, rustikk salat eller deilige kjøttretter så der dette plassen. Er her flere ganger i året for å spise. Bestiller også masse take-away herfra.
Ett ekstra pluss er øl utvalget. Det er like bra som hvilken som helst annen gastro pub i Oslo. Er dere kun to stk. anbefaler jeg pizza planken. Min favoritt pizza er Diavola. Digg lasagne har de også. Hyggelige og oppmerksomme servitører.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 290b_rde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juni 2021 via mobile enheter

Hyggelig spisested med serviceinnstilt personale. Variert og bra meny med både mat og drikke. Tøft med planke med 5 typer alkoholfri øl,fint når man er på kjøretur. Prøvde 3 ulike retter og alt var godt og så bra ut. Hvit pizza med kylling anbefales. Prisnivået er også helt ok

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 283ole1984
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juni 2021 via mobile enheter

Solen sviktet ikke denne sommerkvelden. Med det gjorde Il Padrino. Ventetiden ble frustrerende lang...det tok hele 55 minutter fra vi ankom og bestilte til maten kom på bordet. Innen maten kom var vi nesten tom for drikke, og ingen spurte om vi ønsket å bestille mer drikke til maten. Kokken visste tydeligvis ikke hvordan lage saus...en kremet saus som var så tynn at den var tynnere enn suppe.... Pommes frites var smakløs og var overhodet ikke krydret/saltet. Ikke fantes det krydder på bordene heller. Servitøren så vi ikke mer til før måltidet var over... Jeg er vant til, og forventer av en god servitør, at han/hun sveiper innom bordet få minutter etter for å høre at maten smaker og at man ikke mangler noe. Il Padrino - dette var ikke bra. Det blir ikke hit jeg kommer tilbake med det første...

Dato for besøk: juni 2021
Takk, grochar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Il Padrino, så også på

 
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Il Padrino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.