Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grei mat til grei pris.”

Strømmen Sushi og Thai mat
Vurdert som nr. 3 av 22 Restauranter i Strømmen
Kjøkken: Sushi
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. september 2020

Bestilte takeaway, 3 ulike retter. Får med masse ris, det er bra. Alt smakte godt. Men servicen når vi plukket opp kunne kanskje vært litt bedre, det høres jo nesten ut som de som jobber der står og kjefter på hverandre. Upersonlig sted.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, T6993WGanne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 48 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2020

Jeg var innom der i dag for å hente sushi bestilt over telefon. Den som sto bak kassen var lite imøtekommende. Mens han betjente meg, svarte han på telefonen som ringte. Sushien var god, men servicen kunne vært bedre. Kommer aldri til å dra dit igjen.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, tharsig2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2019

Helt okei sushi. Bestilte Nigiri med laks og maki med avokado.
Bestilte vann som jeg aldri fikk og måtte hente bestikk, og lignende selv.

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Anniken S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2019

Vi bestilte take away i dag. Veldig og mat, friske og bra grønnsaker. Skulle ønske det var litt mer kylling i retten. Bestilte nr 71
Anbefales!!

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Maria A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. mars 2019 via mobile enheter

Her har de Veldig bra mat. Hyggelige ansatte. Gode priser. Veldig bra for Take Away.
Jeg bestilte litt forskjellig mat for Take Away. Alt var veldig bra. Tusen takk

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, Michansen1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Strømmen Sushi og Thai mat, så også på

Lillestrøm, Skedsmo
Lillestrøm, Skedsmo
 

Har du vært i Strømmen Sushi og Thai mat? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din