“Hyggelig sted og god mat.”
Anmeldelse av Jordbærpikene Strømmen

Jordbærpikene Strømmen
Vurdert som nr. 17 av 38 Restauranter i Strømmen
Beskrivelse: Hos oss får du kaffe av beste kvalitet. I tillegg til vår egen kaffe kan du også nyte et stort utvalg drikker laget med vår egen espresso fra Italia. Ikke noe smaker bedre til fersk, hjemmelaget mat enn nytraktet kaffe…
Anmeldt 29. juli 2020

Hyggelig café med trivelig interiør vel plassert på Strømmen Storsenter. Litt dyrt, men greie porsjoner og smakfull mat.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, Arkana78

Anmeldt 27. oktober 2019 via mobile enheter

Jeg spiste en hamburger og fries og det smakte godt men kona hadde bestilt en pasta og kylling. Det var en veldig dyr rett. Det var bare pastaskruer med saus og 4 små biter med kylling. Når det koster 170 kroner så må man forvente mer enn det.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, mortenn738
Anmeldt 4. juli 2018

Har vært her ved et par anledninger, og stortrives.
God lunsj, gode kaker og hyggelig betjening som yter god service.
Ikke så mye mer å si, annet enn at jeg ser fram til neste gang jeg er sulten og er på de trakter. Da vet jeg hvor jeg skal gå.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 841audl
Svar fra ledelsen:Besvart 5. juli 2018

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse! Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 5. mars 2018

Her har de skjønn mat, du vil garantert kose deg :-D Det er meget god plass på stedet, og meget hyggelig betjening :-D

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Suze-1964
Anmeldt 3. mars 2018 via mobile enheter

Spiser ofte lunsj på jordbærpikene, synes de har en variert og god meny. Maten kommer raskt, det er god plass i kafeen og hyggelig betjening.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, svanhildf

Reisende som så på Jordbærpikene Strømmen, så også på

Lillestrøm, Skedsmo

Har du vært i Jordbærpikene Strømmen? Del dine erfaringer!