Hanne
5,0 av 5 boblerAnmeldt 12. mars 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2024
Romtips: Husk badetøy hvis du liker et forfriskende bad i havet. Og husk varme klær hvis du vil sitte ute...
16.7 km fra Følvika Northern Retreat
18.1 km fra Følvika Northern Retreat
18.2 km fra Følvika Northern Retreat
Se flere hoteller i Sandhornøy
Anmeldt 29. juni 2023 via mobile enheter

Fantastisk plass og utrolig imøtekommende vert! Har hatt god kontakt med Lill Hilde i forkant og hennes mann møtte oss med ATV og kjørte bagasjen helt fram til det fantastiske overnattingsstedet og fortalte samtidig historie om stedet, som et lite eventyr! Her får man sett både midnattssol på sommeren og Nordlys på vinteren hvis man er heldig med været - og det fra sengen. Alt man trenger til enkel matlaging er der og kaffe og te på morgenen. Kan absolutt anbefales å ta seg en tur! 😃😃

Dato for oppholdet: juni 2023
Takk, Magnus T
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Magisk sted. Vi ble møtt av et hyggelig vertskap og en søt liten hund i strålende solskinn🌞 bagasjen ble kjørt med ATV. Koselig innredet dome- nydelig uteplass med bålpanne. Kunne ligge i sengen og se midnattssolen. Fred og ro i sjela sted😊.

Takk, Tonje M
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Vi ble tatt i mot av ett veldig hyggelig vertskap. Vi gikk en kort spasertur hvor bagasjen ble kjørt på plass for oss. Vi fikk en magisk kveld i nydelig midnattssol. Neste morgen i duskregn gjorde ingenting. Vi var rett og slett starstruck. Dette er ett reason to go sted

Takk, Viggo S
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig vertskap. Topp beliggenhet. Enkel standard i domen men har alt man trenger. Utedo 20m unna. Man må sørge for egen mat og drikke. Utemøbler og bålplass i umiddelbar nærhet av sjøen. Deilige senger med mulighet for å se midnattssol. Bagasjen blir hentet med firehjuling.

Takk, 708jurgenf
Anmeldt 23. juni 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig mottagelse av eierne som fulgte oss ut til domene og informerte underveis. Liten vei å gå helt frem men bagasjen ble kjørt på 4 hjuling. Herlig uteplass mot havet med bålpanne og stoler og bord. Ingen strøm og vann på kanne for vask i vaskevannsfat ute. Vi fikk topp vær og midnattssol. Bedre blir det ikke😊 Anbefales!

Takk, Mari F