Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
StayForLong
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Se alle 13 tilbud
Anmeldt 28. oktober 2016

Var tilbake på dette hotellet for andre gang - og det skuffet ikke. Dette familiedrevne hotellet er så lekkert og rent, god frokost og en meget god restaurant - ungdommene våre elsket pizzaen. Vi hadde en suite med utsikt mot sjø og balkong - en behagelig plass å sitte å nyte solnedgangen, med full oversikt over ungdommene som badet i sjøen. Rommet er dyrt i forhold til prisene i Kroatia, men du får igjen det du betaler for og jeg kommer garantert tilbake. Super beliggenhet rett på stranda, med hotellrestauranten like ved. Familien kjørte oss når det måtte passe dit vi ville - til Hvar by kostet det kun 50 kuna, som er minst halvparten av taxiprisen. Vi elsker landsbyen Milna, en veldig rolig landsby med mange gode restauranter som ligger magisk til på bryggekanten.

Romtips: Rom i front med balkong og utsikt - både 1, 2 og 3 etasje har utsikt
Dato for oppholdet: august 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
1  Takk, Bente F
Anmeldt 18. november 2015 via mobile enheter

Koselig lite hotell 5 km utenfor Hvar. Topp og serviceinnstilt betjening. Hotellet stiller opp ved kjøring til og fra Hvar. Hotellets restaurant har topp mat. Husets hvitvin må testes :-). Opphold her anbefales. Jeg vil gjerne tilbake. Fin og ren strand.

Dato for oppholdet: mai 2015
Takk, erlandv2015
Anmeldt 2. august 2015 via mobile enheter

Vi har tilbrakt 10 fantastiske dager på dette herlige familie drevne hotellet, beliggenheten i kombinasjonen med den utrolige service innstilte familien Tudor, gjorde oppholdet helt magisk. De fleste av våre måltider ble tatt på hotellets uterestaurant, rettene var varierte og av beste kvalitet.

Dato for oppholdet: juli 2015
Takk, John Arild L
Anmeldt 23. juli 2014

Sjelden har vi opplevd lignende service, hjertevarme mennesker som ønsker gjestene det beste. Hotellet er familie drevet hvor alle står på for din opplevelse. Maten er nydelig, og til de prisene er det bare nytelse av alt. Stranden er en liten og koselig. Fotball bane like bak hotellet.
Kort kjøretur til Hvar sentrum. Anbefales:)

Romtips: Nydelig utsikt til havet fra rommene.
Dato for oppholdet: juli 2014
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Rom
Takk, Hege M
Anmeldt 16. juli 2013

Vi hadde fire dager på Hotel Fortuna. Nydelig beliggenhet i rolige omgivelser og med kort vei til Hvar by. Vertskapet er utrolig vennlige og yter høy service. Hotel Fortuna har moderne rom og nydelig frokost. Milna er et flott sted med tilgang. Til flott Strand og bortgjemte viker.

Dato for oppholdet: juli 2013
Takk, rf644