Per630
Anmeldelse av Gjesteheim Havdal
4,0 av 5 boblerAnmeldt 10. aug. 2020
12.4 km fra Gjesteheim Havdal
7.8 km fra Gjesteheim Havdal
Ruimte voor ontbijt, diner of met een kop koffie even bijkomen.
0.0 km fra Gjesteheim Havdal
31.8 km fra Gjesteheim Havdal
77.3 km fra Gjesteheim Havdal
Se flere hoteller i Rennebu
Anmeldt 8. juli 2020

Kom til hotellet litt sent Lørdag 4/7 og ble litt i tvil, men ble møtt av en hyggelig vert. Dette er en 70 talls skole som verten bygger om til hotell. Han hadde kun 4 rom til utleie foreløpig. Så litt "lurvete"
ut rundt bygget og bar preg av byggeplass. Plassen er helt grei for og sove en natt eller to. Sov godt i gode senger. Frokosten som ventet når vi kom var formidabel. En plass som kan anbefales hvis du ikke må ha all verdens fasiliteter.

Takk, 2337Jan
Anmeldt 8. juli 2020 via mobile enheter

Her får du god service fra mannen som driver dette, gode senger, store rom og god pris. Dette er en nedlagt skole, og det er stilige detaljer fra den tiden. Blant annet plakater av dyr og gamle portretter av lærere. Det som trekker litt ned her, er at rommet ikke var perfekt rengjort. Gulvene var ok, men lister på bad og bak nattbord var det skittent. De holdt på med oppussing, men de kunne rengjort skikkelig på rommene likevel. Frokosten var super, og alt i alt en god opplevelse. Vi kommer gjerne tilbake.

2  Takk, kjersti0
Anmeldt 25. april 2019 via mobile enheter

Bestilte på nett, mye etter tilbakemelding om gode senger fra andre. Vil fraråde folk med ryggproblemer å ta dette for god fisk. Vi dro halv seks da det ikke var mulig å få mer søvn. Fikk ikke med oss frokost så kan ikke bedømme den. Personalet virket hyggelig.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, MarinaOmmundsen
Anmeldt 17. august 2017

Vii bestilte en overnatting på dette stedet basert på omtaler vi leste og overraskelsen var derfor stor da vi ankom stedet. Inngangen var forsøplet med masse rot og potter med døde blomster. Vi hadde et familierom fordi det var eneste ledige og det var stor og høyt under taket. Vasken på det adskilte toalettet var ikke koblet til vann og sengene var ekstremt harde. Det var vanskelig å få kontakt med vertskapet. Stedet ligger 4 km fra nærmeste tettsted på en vei parallelt med E6, midt i skogen, uten utsikt. Utenfor rommet vårt var det også mye rot i form av materialer, Frokosten var ok selv om all mat, inkludert brødskivene, var innpakket i plast og måtte pakkes ut av oss. WI-fi var bra.

Dato for oppholdet: august 2017
Takk, 85GretheS
Anmeldt 27. juli 2017 via mobile enheter

Koselig sted. Vi var to voksene og to barn. Vi hadde et stort og rent rom. En dobbeltseng og to enkeltsenger. Var toalett og dusj på rommet. Rett utenfor rommet var det en stue med tv. Det var også et kjøleskap der, som gjestene kunne bruke. Vi fikk en kjempe koselig og god frokost. Det er lov med hund der. Kan anbefales!

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, Tinedia