Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
PricelineUSD 34
travelup.comUSD 50
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 9. desember 2018

Fine rom, ryddig og fint, god mat og bra fasiliteter. Fine basseng for store og små, stor resort med fin restaurant på stranda. Nært til butikker og lett å komme seg til sentrum og utflukter. Anbefales!

Romtips: rom mot basseng, eller hytte.
Dato for oppholdet: desember 2018
1  Takk, sjalg h
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Har tilbrakt de siste 3 ukene på dette hotellet, og har vært veldig fornøyd med ferien. Ble tatt godt i mot av personalet da vi kom og fikk en tidlig innsjekk. Rene og ryddige rom. Mange ledige solsenger. Bra strand. Noe fullt i frokostområdet som brukes nå i lavsesong. Stor lagune midt i hotellområdet som vi trodde skulle lukte, noe det ikke gjorde. Her så vi fisk,fugler og varaner. Kunne gjerne vært en uke til

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, monica a
Anmeldt 7. mars 2017 via mobile enheter

Vi bodde her i to dager før vi skulle på fire dagers "live aboard" i Andamanhavet. Det var helt greit, men også greit at vi ikke skulle bo der i to uker. Vi ble møtt av upåklagelig service da vi skulle sjekke inn, for egentlig hadde ikke hotellet registrert noen reservasjon på oss. Men i og med at vi hadde en bestillingskupong fra Agoda, så ble det aldri stilt noen spørsmål, bortsett fra om vi kunne videresende eposten fra Agoda til hotellet. Så har man bestilt hotell fra et nettsted, er det absolutt å anbefale at man tar med bekreftelse på papir eller elektronisk.

Personalet for øvrig var også i henhold til hva man forventer seg med tanke på Thai-vennlighet og serviceinnstilling!

Rommet var stort med egen terrasse. Badet helt ok. Bassengområdet er relativt lite med tanke på størrelsen på resorten, og første dagen endte vi opp på en sliten plen under noen store trær. Mye løv og maur som bet gjorde at vi trakk inn rundt et mindre basseng/barnebasseng etterhvert. Men stranda er fantastisk, og er man tidlig nok ute får man seg en solstol så og si på stranda! Dagen etter fant vi ut at det også gikk an å ligge på motsatt side av standrestauranten. Dette var også på en litt sliten plen, men heldigvis fri for maur.

Frokostsalen var også litt liten, og en smule kaotisk. Vi fikk frokostkuponger da vi sjekka inn, men det var ingen som kontrollerte, eller samlet dem inn noen av dagene.

Summa summarum er helhetsinntrykket at mye på resorten er litt slitent, eller ikke helt i henhold fra starten. F.eks. trappa opp til resepsjonen hvor høyden på noen av trinnene fikk det til å virke som om det bar litt tilfeldig at den faktisk nådde helt opp... verst var luftkondisjoneringsanlegget! Det bråkte som en liten traktor!

Men jeg må vel si at man stort sett fikk den standard man kan forvente.

Denne resorten ligger ti minutters kjøring fra selve Khao Lak.

til en så rimelig penge.

Dato for oppholdet: mars 2017
1  Takk, Siv J
Anmeldt 18. januar 2017 via mobile enheter

Hotellet har lager for søppel like ved hovedinngangen, lukter vont og se stygt ut. Skjemmer området sel om innsiden sikkert kav være bra. Frister ikke meg å ta inn på et slik sted. Det finnes andre steder i nærheten.

Dato for oppholdet: desember 2016
Takk, TorleifB
Anmeldt 26. januar 2016

bodde her i julen og over nyttår før vi ikke orket mer å byttet hotell.null engelskkunskaper i resepsjonen son førte til mye iritasjon da man lurte på diverse ting.her må man enten stå opp 0500 og legge ut håndkle på solstolene ved bassenget eller bestikke di såkalte basseng gutta med noen baht for å få di til å holde av stoler slik at man kan stå opp i nogenlunde normal tid til frokost.frokost ja vi var her i 14 dager før vi dro videre til karon,ingen variasjon i menyen og veldig ofte tomt.har forståelse for at det er høysesong men dog.gå langs stranden til venstre og nyt heller en deilig lunsj der.

Dato for oppholdet: desember 2015
Takk, rogofersen