Vi bodde her i to dager før vi skulle på fire dagers "live aboard" i Andamanhavet. Det var helt greit, men også greit at vi ikke skulle bo der i to uker. Vi ble møtt av upåklagelig service da vi skulle sjekke inn, for egentlig hadde ikke hotellet registrert noen reservasjon på oss. Men i og med at vi hadde en bestillingskupong fra Agoda, så ble det aldri stilt noen spørsmål, bortsett fra om vi kunne videresende eposten fra Agoda til hotellet. Så har man bestilt hotell fra et nettsted, er det absolutt å anbefale at man tar med bekreftelse på papir eller elektronisk.
Personalet for øvrig var også i henhold til hva man forventer seg med tanke på Thai-vennlighet og serviceinnstilling!
Rommet var stort med egen terrasse. Badet helt ok. Bassengområdet er relativt lite med tanke på størrelsen på resorten, og første dagen endte vi opp på en sliten plen under noen store trær. Mye løv og maur som bet gjorde at vi trakk inn rundt et mindre basseng/barnebasseng etterhvert. Men stranda er fantastisk, og er man tidlig nok ute får man seg en solstol så og si på stranda! Dagen etter fant vi ut at det også gikk an å ligge på motsatt side av standrestauranten. Dette var også på en litt sliten plen, men heldigvis fri for maur.
Frokostsalen var også litt liten, og en smule kaotisk. Vi fikk frokostkuponger da vi sjekka inn, men det var ingen som kontrollerte, eller samlet dem inn noen av dagene.
Summa summarum er helhetsinntrykket at mye på resorten er litt slitent, eller ikke helt i henhold fra starten. F.eks. trappa opp til resepsjonen hvor høyden på noen av trinnene fikk det til å virke som om det bar litt tilfeldig at den faktisk nådde helt opp... verst var luftkondisjoneringsanlegget! Det bråkte som en liten traktor!
Men jeg må vel si at man stort sett fikk den standard man kan forvente.
Denne resorten ligger ti minutters kjøring fra selve Khao Lak.
til en så rimelig penge.