Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De har glutenfri pizza.”
Anmeldelse av Det lille Kjokken

Det lille Kjokken
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Bjerkvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 10. juli 2020 via mobile enheter

Kjap og effektiv servering.
God pizza god burger. Litt trekk for strips i stedet for ruglete pommes.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Nordlening
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (89)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 89 anmeldelser

Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Lenge siden jeg har spist en bjerkviking. Burgeren var god, hadde blitt bedre med en skikkelig god hjemmelaget burger. Uansett, et måltid å anbefale.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, ztig65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2019 via mobile enheter

Ingen besøk i Bjerkvik uten Bjerkviking (og løvsteik) like godt som vanlig, dog nokså dyrt. Som vanlig litt ventetid på å få bestille, og deretter litt lang venting før vi fikk maten.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 931s_lvir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2019 via mobile enheter

Måtte prøve denne Bjerkingen. Værste burgeren jeg har smakt på lenge. Alt var bare fryktelig dårlig.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, linehagenj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019

Dette er fortsatt en av tidenes mest oppskrytte veikro i nord norge. De har også enda dette veldig merkelige kølapp systemet. Hver gang jeg har vært der, har det stått folk i en kø, hvor de ikke har skjønt at de må trekke kølapp for å stå i. Så denne plassen må være ganske frustrerende for de som ikke "kan" systemet.
Jeg og familien slapp i alle fall forbi sikker 5 andre som sto i kø, for da vi trakk kølapp løp hele køen dit og trakk etter meg. Kan tenke meg de var irriterte.
Burgerne er som skrevet om for et par år siden... skikkelig oppskrytt. Men maten kommer sykt kjapt, så det er positivt. Fullt er det så og si alltid her også, men nå kan man faktisk ta med maten og sette seg i "is baren" som er rett ved, så det letter litt på trykket.

Dato for besøk: juli 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Sodd79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Det lille Kjokken, så også på

Bjerkvik, Narvik kommune
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Det lille Kjokken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din