Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bjerkviking”
Anmeldelse av Det lille Kjokken

Det lille Kjokken
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Bjerkvik
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Deilig med bjerkviking i løpet av bilturen, ANNBEFALES! Etter og ha kjørt i ca fem timer så kom vi å spiste her, og maten var drit god

Dato for besøk: august 2021
Takk, anniestrandm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (94)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 94 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Greit gatekjøkken . Kø og ventetid på mat , virket som ett populært sted . Kjøpte Bjerkviking burger , ikke så verst når man er sulten .

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Irene J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Kjøpte hawaiburger med ananas, veldig god og annerledes Ble levert på ti minutter, koselig og rent både ute og inne. Burger, pommes frites og brus, 184 kroner.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, tommyn314
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juli 2021

Stoppa på vår årlige gjennomreise ifm med ferie for en rask matbit og den berømte Bjerkvikingen. Men det var en stor skuffelse. Burgeren blir jo direkte ødelagt med at den stakkars salaten blir bokstavelig talt DRUKNA i dressing. Å da mener jeg DRUKNA!!! Når du ikke ser fargen på salaten eller brødet pga dressing og dressingen dominerer all smak -sorry da er det ikke lengre Bjerkviking!!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, nlarsen247
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juni 2021

Jeg tok fiskeburger-tallerken, og den smakte godt. Generøs porsjon så mannen min måtte spise litt av den. Mannen min tok stedets spesialitet, Bjerkviking, som han også var godt fornøyd med. Vi kom forholdsvis sent på en lørdag kveld, og stedet var helt fullt av gjester så det er tydeligvis veldig populært blant lokalbefolkningen. Vi var på bilferie og skulle bare ha en rask og god uformell middag, og da passet dette stedet oss ypperlig, - mye bedre enn en fastfood-kjede mat!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Det lille Kjokken, så også på

Bjerkvik, Narvik kommune
Narvik, Narvik kommune
 

Har du vært i Det lille Kjokken? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.