Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
USD 92
Vis tilbud
Hotels.com
Booking.com
USD 86
Vis tilbud
Vio.comUSD 92
TravelocityUSD 92
EtripUSD 92
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (55)
Filtrer anmeldelser
55 resultater
Vurdering fra reisende
4
12
27
6
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4
12
27
6
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 55 anmeldelser
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Sov her ei natt i forbindelse med jobb i Bjerkvik. Fungerer fint for ei natt eller to, men hotellet er slitt og gammelt. Det er lytt mellom rommene og tven mistet signalet hele tiden. Helt umulig å sove med vindu åpent da trafikken går rett forbi vinduet. Begrenset utvalg på frokostbuffeten.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, snipa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Vil bare takke Bjerkvik hotell for et fantastisk koldtbord som ble levert i forbindelse med Mona Aanes's 50 årsdag nu den 28/7. Utrulig god og mye mat. Anbefales på det sterkesteFantastisk service

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, Torgeir S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2017 via mobile enheter

Kjipt hotell, treg innsjekk, deluxe-rommet var stort, men ukoselig med utsikt mot bakgården (panoramautsikt på andre siden). Grei seng, stor TV. God frokost og hyggelig betjening på morgenen berger en tre'er. Neste gang ser vi nok etter noe annet.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, royw446
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. februar 2017 via mobile enheter

Var innom for å se fotballkamp her. Jeg kontaktet betjeningen i forkant for å forsikre meg om at jeg kunne låne wifi å sitte laptop i baren. Bestilte meg en hamburger rett før kjøkkenet stengte klokken 21, kokken hadde det nok travelt med å komme hjem for hamburgeren var rå..

Dato for oppholdet: februar 2017
Reisetype: Reiste alene
Takk, Mathias L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. desember 2016 via mobile enheter

Dette er et typisk hotell hvor man tar en overnatting på vei til et annet sted. Store rom, meget umoderne, men greit nok for en natt. Meget liten TV på rommet. Hårføner kan lånes i resepsjonen.
Frokosten er svært enkel. Restauranten på hoteller har en relativt omfattende meny, men lykkes ikke spesielt godt med tilbereding av fisk...
Servicen på hotellet er på et gjennomsnittlig nivå.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Rune1973
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser