Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
FindHotel
Etrip
Se alle 10 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (55)
Filtrer anmeldelser
55 resultater
Vurdering fra reisende
4
12
27
6
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4
12
27
6
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 55 anmeldelser
Anmeldt 4. juni 2019

Spis så mye du vil fra dagens middag til kr 200. Tre retter du serverer deg selv så mye du vil, prøv spesielt saltkjøttet.Ellers er du 2 andre kjøttretter og gratis kaffe.Dessert kommer i tillegg, hvor desserter med fløte nok har stått for lenge i dessertdsiken.

Dato for oppholdet: juni 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Sted
    • Service
Takk, John-Henrik J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. januar 2019

Greit rom og bad, ganske godt brukt, men rent og ryddig.
Frokosten var i et møterom og der lå maten i kjøleskapet, så man måtte ringe for å finne ut om hvordan dette fungerte. Glemte jo selvfølgelig å ta med vann fra rommet så jeg kunne trakte kaffe.
Frister ikke til gjentagelse.

Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste på forretningsreise
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, KnutR83
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Sov her ei natt i forbindelse med jobb i Bjerkvik. Fungerer fint for ei natt eller to, men hotellet er slitt og gammelt. Det er lytt mellom rommene og tven mistet signalet hele tiden. Helt umulig å sove med vindu åpent da trafikken går rett forbi vinduet. Begrenset utvalg på frokostbuffeten.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, snipa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2017 via mobile enheter

Vil bare takke Bjerkvik hotell for et fantastisk koldtbord som ble levert i forbindelse med Mona Aanes's 50 årsdag nu den 28/7. Utrulig god og mye mat. Anbefales på det sterkesteFantastisk service

Dato for oppholdet: juli 2017
Takk, Torgeir S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 6. juli 2017 via mobile enheter

Kjipt hotell, treg innsjekk, deluxe-rommet var stort, men ukoselig med utsikt mot bakgården (panoramautsikt på andre siden). Grei seng, stor TV. God frokost og hyggelig betjening på morgenen berger en tre'er. Neste gang ser vi nok etter noe annet.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, royw446
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser