Hav- og søndagscruise fra Skiathos
0 anmeldelser

Sjekk tilgjengelighetSe fullstendig produktinformasjon

Ulike måter å oppleve Tsougrias Beach på
Anmeldt 22. august 2019

Verdens vakreste strand og verdens verste serveringssted. Ta med mat og drikke selv ut til øya. Da får dere en super dag

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, AnneP2148
Anmeldt 27. juni 2019 via mobile enheter

Prisen på båten ut til Tsougrias koster nå 12.50 euro. Nydelig strand men også en fin øy å ta seg en gåtur på. Desverre et resturanten ikke den beste, uten meny og ingen kvittering ved betaling. Timene går fort der ute i paradiset 🌴☀️

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, meretheisaksens2017
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Dro ut her da båten vi var på ikke kunne komme inn til Lalaria, det var absolutt ingen nedtur. Nydelig sand som ikke brenner føttene,langgrunt og barnevennlig, og friskt, turkis vann!
Er kun en liten og dyr cafe på stranden, som også leier ut solsenger, vårt tips er å ta med vann, frukt og egne håndklær og heller legge seg på sanden.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Marius J
Anmeldt 18. januar 2018

Å besøke denne øya anbefaler jeg virkelig på det varmeste. Stranda er helt nydelig og minner faktisk litt om strender i Thailand. Tavernaen serverer gode lunchretter, snacks og drikke. Hit skal jeg definitivt tilbake når jeg er på Skiathos.

Dato for opplevelse: juni 2017
1  Takk, HildeM122
Anmeldt 10. august 2017 via mobile enheter

Får å komme til denne stranden må du ta båt. Det koster 10 euro tur/retur. Denne stranden er en utrolig fin sandstrand i rolige omgivelser. Solsenger koster 8 euro for 2 stk med parasoll. Det går båt dit fra brygga hver time fra klokken ti om morgenen, anbefaler å ta den tidligste båten. Det er en snackbar på øya som serverer ok mat og forskjellig drikke. Det er også tilgjengelig toalett.

Dato for opplevelse: august 2017
1  Takk, ellen_svh