Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig hyggelig i park”
Anmeldelse av Matmagsinet AS

Matmagsinet AS
Vurdert som nr. 75 av 229 Restauranter i Stavanger kommune
Prisklasse: USD 2 - USD 33
Restaurantdetaljer
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Vi var her til lunsj, og fikk veldig god mat med mye allergenvennlige alternativer. Hyggelig betjening, og vi hadde med oss to livlige barn kunne løpe rundt i parken bak kafeen.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, SiljeK
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (105)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 105 anmeldelser

Anmeldt 14. mars 2020 via mobile enheter

Siden det er lørdag og vi har vært på shopping tenkte vi å avslutte med lunsj ute. Valget falt lett på matmagasinet, siden jeg hadde en veldig god opplevelse forrige gang jeg var her (det var mitt første besøk). Så derfor ville jeg ta med venninnen min som ikke har vært her før. Det ble en kjempe oppleves for henne også. Hun valgte sandwich og søtpotet fries med aioli, og ble KJEMPE FORNØYD. Jeg valgte pizza som forrige gang, smaken var kjempe god. Men akkurat som den manglet litt av den wow effekten jeg fikk første gang.

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, S2656AQT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2019 via mobile enheter

Ble overrasket av kollegaer med julelunsj på Matmagasinet. Dette er første gang jeg spiser her. Pizzaen jeg bestilte var bare helt fantastisk. De andre bestilte fjellørret, pasta, pinnekjøtt, asiatisk salat og rødbeteburger. Alle var kjempe fornøyde! Vi hadde også dessert, sjokoladekake og ostefat. Namnam!! God atmosfære og hyggelige ansatte.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, S2656AQT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2019

Selv om man bestiller ved disk, følges ikke utlevering av mat og drikke opp. Kylling (en rett) var ikke stekt (rå) - denne ble sendt ut og kom inn som samme men videre stekt. Slapp service og dårlig matopplevelse.

Dato for besøk: september 2019
    • Service
    • Mat
Takk, morten1962
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2019

Det er alltid gøy å spise på Matmagasinet. På en eller annen måte klarer de som jobber der å overraske deg på en god måte. Denne gang var det en utrolig god kylling og en meget hyggelig vinkelner/bartender.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Matmagsinet AS, så også på

Stavanger, Stavanger kommune
 
Stavanger, Stavanger kommune
Stavanger, Stavanger kommune
 

Har du vært i Matmagsinet AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din