“Fantatisk gjeng på jobb en fredag ettermiddag! Hurra for dere! ps. Og burgeren var kjempegod!👍”
Anmeldelse av Matmagsinet AS

Matmagsinet AS
Vurdert som nr. 65 av 325 Restauranter i Stavanger kommune
Kjøkken: Delikatesseforretning
Anmeldt 3. mai 2024 via mobile enheter

Ble sittende med utsikt til disken og kjøkkenet, mens jeg nøt en nydelig Angusburger, proft servert av en smilende servitør!
Herfra hadde jeg panoramautsikt mot alt som skjedde ved og rundt disken, og
jeg ble mer og mer imponert over tempo, effektivitet, samkjøring .. og ståpå-humør blant alle de unge ansatte! De smilte, de sprang, de tok vennlig i mot nye gjestene og viste dem plass ... i en overfylt uteservering og lokale. For en gjeng!! 👏👏
Bravissimo, alle dere på jobb en nydelig fredag ettermiddag i mai!!👍

Dato for besøk: mai 2024
1  Takk, annekarinwd

Anmeldt 24. april 2024

Nydelig tre retters mat , alt var like godt, og service veldig bra!
Ikke minst var vi imponert av hvor raskt maten ble servert .

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, GrandTour55366460823
Anmeldt 16. mars 2024 via mobile enheter

Flott og kjekk plass, mye lyd, mye action og god stemning. Herlig og enkel mat og et flott vinkart! Flinke servitører, en plass verdt å besøke! Anbefales!!!

Dato for besøk: mars 2024
1  Takk, Hilde B
Anmeldt 16. januar 2024

Vi satt på en plass med en god del trekk fra inngangsdøren.
Meget bra service fra en kunnskapsrik kelner, helt grei 3-retters.
Dårlig service ifm betaling.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Marion P
Anmeldt 19. juli 2023

Vi var 3 personer som spiste helt nydelig mat. Kalv ytrefilet og kveite til hovedrett, samt okse tartar til forrett. Tartar var hittil den beste vi har smart, og de har vi spist en del av. Vin anbefalingene var helt perfekt til rettene. Vi kommer gjerne igjen😍

Dato for besøk: juli 2023
2  Takk, 266meretel

Reisende som så på Matmagsinet AS, så også på

Stavanger, Stavanger kommune

Har du vært i Matmagsinet AS? Del dine erfaringer!