Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 165
Vis tilbud
Booking.com
Hotels.com
Expedia.comUSD 165
Orbitz.com
PricelineUSD 182
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (93)
Filtrer anmeldelser
93 resultater
Vurdering fra reisende
23
28
25
14
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
23
28
25
14
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 93 anmeldelser
Anmeldt 23. august 2018 via mobile enheter

Lang tid før noen kom i resepsjonen. Hadde bestilt to rom, hadde bekreftelse på det, men hotellet fant bare at et rom var reservert. Det ordnet seg med to rom, men disse var langt fra hverandre. Like mye trøbbel da bordet vi hadde bestilt for middag ikke var å oppdrive. Det var nemlig bryllupsforberedelser på hotellet. Vi ble plassert langs en vegg med mye folk som gikk frem og tilbake. Veldig forstyrrende og lite koselig.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Heidi B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. august 2018

Det bra: Veldig god middag og frokost, kommer sikkert mye an på hva man bestiller, men det vi fikk var skikkelig godt! Mye godt å velge i til frokost! Trivelige ansatte. Flotte omgivelser med sjøutsikt på endel av rommene og fin plen ned mot sjøen. God renslighet.

Det mindre bra: Drikkevarer som f.eks øl var forferdelig dyrt, faktisk aldri måttet betale 139 for en halvliter på noe hotell jeg har vært og har en god del overnattinger på hotell både i innland og utland. Heller ikke så fornøyd med rommet med tanke på prisen. Åpen dusj kun med forheng gjorde at det rant masse vann utover badegolvet, slet litt med å få riktig temp\trykk på dusjen og, ville normalt sett gitt dette gjennomsnittlig, men dusjen trakk skikkelig ned. Greie senger etc, men litt slitt inventar, golv etc. Det hadde vært kjekt med en minibar\lite kjøleskap på rommet.

Alt i alt: Fint sted om man skal arrangere kortere arrangement som bryllupp, konfirmasjon, familietreff, en natts overnattig for par på ferie etc, men kanskje ikke noe hotell for småbarnsfamilier på ferie med mindre man bare er innom en natt eller 2, noe stiv pris med tanke på romstandard, men beliggenhet veier til dels opp for det.

Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Eivind E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Treretters middag bestående av tynn suppe med posjert egg, kokt svin til hovedrett og sorbet som smaker gran sammen med tørr kake til dessert er dessverre ikke godt nok til annet enn to stjerner. Ingen presentasjon av maten som ble servert, og når man spurte så visste ikke servitørene hva de selv serverte. Kvaliteten på maten samlet sett er langt under pari. Hadde forventet mye bedre.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, ktorve
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2018 via mobile enheter

Bra service! Bra rom, god frokost med det mest grunnleggende, men framfor alt, området og hagen og parken. Herlig og vakkert! De lagde mat selv med ankomst sent, og var imøtekommende og hyggelige rent og pent! Hit kommer jeg gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Beaverontherun
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Vi har hatt 2 opphold her i løpet av en uke i juli i forbindelse med reise til nord-Norge. Hotellet ligger perfekt til for en overnatting på vei nordover. På vei opp til nord var vi nesten alene på hotellet og både service og mat var helt fortreffelig, og vi var litt stuss over at hotellet hadde så lite belegg midt i ferien. Vi var så fornøyd at vi bestemte oss for å booke et opphold her også på vei sørover igjen. Nå ble opplevelsen dessverre en helt annen. Det var langt flere gjester på hotellet denne gangen og hotellet var tydelig underbemannet. Middagen ble en farse. Vi måtte vente over en time på forretten og da ble den servert sammen med hovedretten. Noe vi ikke ville akseptere med det resultat at hovedretten ble satt i varmeskap mens vi spiste forrett. Det var en oppgitt stemning blant flere i restauranten og et følge bestemte seg for å ta en dusj mens de ventet på servering! Servitøren var søt og forsøkte å gjøre så godt hun kunne men fremsto helt uerfaren og kunne ikke svare på de enkleste spørsmål som hva rettene besto av. Dette holder ikke mål og ledelsen bør ta grep for å heve standard på service. Ser at flere har gitt kommentarer på små rom og litt udatert interiør, men vår oppfatning er at dette ikke spiller så stor rolle dersom servicen hadde vært god da beliggenheten og omgivelsene rundt oppveier for dette. Tror dessverre ikke vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 459evab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser