Stig S
Anmeldelse av Jegtvolden Fjordhotel
1,0 av 5 boblerAnmeldt 11. juli 2020via mobile enheter
1.6 km fra Jegtvolden Fjordhotel
1.8 km fra Jegtvolden Fjordhotel
Fantastisk utsikt fra rommet.
1.7 km fra Jegtvolden Fjordhotel
20.3 km fra Jegtvolden Fjordhotel
21.1 km fra Jegtvolden Fjordhotel
Se flere hoteller i Inderøy
Anmeldt 29. juni 2020

Dette var spesielt. Stedet ligger nede ved sjøen( flere av oss som badet)- og en idyll av klasse. Uterom og innerom _ det er bare å velge og med de høye temperaturer vi hadde: så var det deilig å finne flere steder med skygge, men fortsatt nydelig utsikt.

En middag med laks: svært godt og en frokost som i Coronatid_ hadde poser til den enkelte med brød/rundstykker og påleggstallerken med egg forøvrig. Greit nok, men Corona har jamen ødelagt den normale, lekre og overdådige frokostbuffeten de fleste av oss er vant til på norske hotell.
Fint utgangspunkt for rundtur med bil "den gyldne omvei".

Et sted som er verdt å overnatte på.

Dato for oppholdet: juni 2020
1  Takk, guideOslo
Anmeldt 26. februar 2020 via mobile enheter

Utpå inderøy, 1 natt. Helt bra hotel og greit rom,litt langt unna resepsjonen ble vi å ligge, men ok, ba jo om 1 etg og utsikt til sjøen, fikk igrunnen det, super beliggenhet.(best på sommer halvåret) hyggelig betjening. spesielt en herremann på kveldsvakt det døgnet.18 februar.God frokost. Eneste jeg savnet var ...leverpostei😂Minus..=...mini tv. men balkong med utsikt over vannet, ble lovet suiten neste gang😅en helg eller så på sommerhalvåret..jatakk

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, keltisk2019
Anmeldt 13. juli 2019 via mobile enheter

Kan ikke sammenlignes med de sjarmerende småhotellene på omveien, litt mer generisk. Veldig bra frokost med godt utvalg, og fin utsikt fra rommet hvis man er heldig. Fin kultursti som går forbi hotellet og inn mot Straumen

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, blomie2000
Anmeldt 10. juli 2019 via mobile enheter

For fjerde år på rad overnatter vi her på vei til Helgelandskysten. Vi har vært 4 eller 3 personer og en liten hund. Har hatt både vanlige rom, familierom og suite, alt har fungert veldig greit. Rommene er enkle, men rene og komfortable. Savner kaffe på rommet, men har oppdaget Nescafé og vannkoker utenfor kjøkkenet 👍. Veldig fornøyd med kjøkkenet, som fokuserer på få retter med norske og lokale råvarer. I år bl a deilig piggvar, lokale oster og Innherrad-skinke. Frokosten er også bra, ikke minste brødet!

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, hannebert
Anmeldt 15. juni 2019 via mobile enheter

Vi var en gruppe på fem som sjekket inn på hotellet fredag kveld. Vi skulle ha et styremøte, og så spise og reise videre neste dag.
Hotellet ligger flott til, og er et trivelig hotell. Personalet var vennlige og serviceinnstilt, og alt lovet bra.

Vi fikk beskjed ved innsjekk om at restauranten var åpen med a la carte frem til 2200. Vi avsluttet møtet og kom inn rett før ni. Menyen var fristende, og vi bestilte drikke. Kl 2101 skulle vi bestille mat, men fikk da beskjed om at det fra 2100 var _lunsjmeny_! Den hyggelige servitøren sjekket med kjøkkensjefen, som holdt på at det ikke var tale om middag nå som klokken var over 21. Vi spurte om å få snakke med kjøkkensjefen, og høre om det feks lot seg gjøre om vi bestilte det samme alle sammen, men kjøkkensjefen ville ikke komme ut og snakke med oss. I stedet for forrett med friterte torsketunger og en god hovedrett, ble det omelett til middag.

Det som kunne vært et utmerket opphold, ble helt ødelagt av en kjøkkensjef uten snev at service-holdning.

Dato for oppholdet: juni 2019
1  Takk, halvora98