Jo H
Anmeldelse av Jegtvolden Fjordhotel
2,0 av 5 boblerAnmeldt 20. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Fantastisk utsikt fra rommet.
1.7 km fra Jegtvolden Fjordhotel
21.1 km fra Jegtvolden Fjordhotel
64.1 km fra Jegtvolden Fjordhotel
Se flere hoteller i Inderøy
Anmeldt 14. juli 2022

Vi gledet oss til å bo på Jegtvolden, for stedet ser fantastisk ut på bildene. Dessverre ble vi nokså skuffet. Innsjekking gikk greit, men resepsjonisten kunne med litt anstrengelse fått oss til å føle oss litt mer velkommen. Rommet, med dusjforheng på badet, var heller ikke imponerende. Frokosten var ok. Vi betalte kr 1890 for dobbeltrom med frokost, og det var ikke verdt pengene. Positivt at vi kunne lade bilen på hotellets parkeringsplass.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Anita W
Anmeldt 19. juni 2022 via mobile enheter

Kjempe fint hotell helt ned til vannet, fantastisk beliggenhet.
Fikk hotellrom med utsikt som var et pluss.
Selve hotellrommet var slitent og bærer preg av at det er gammelt/lite oppusset med et svært lysrør som nattlampe under sengegavelen og du ble rimelig blenda. Badet hadde litt instutisjonsaktig preg over seg.
Frokosten var god med kokkaffe på kjele som var et artig innslag. Savnet leverpostei og sopp.
Middagen fikk servert lørdag smakte aldeles nydelig. Mørt oksekjøtt som smelta på tunga. Sterk saus, litt for sterk for min smak. Desserten var god men fikk ikke det som var beskrevet på menyen. Og ikke føltes den hjemmelaga ut.
De ansatte kunne også fått et lite kurs i det som kalles service. Noen av de var litt brysk syns vi.
Hotellet har helt klart litt og gå på for å kunne forsvare den prisen de tar for en overnatting i dobbeltrom. Derfor 3 av 5 stjerner fra min side.

Dato for oppholdet: juni 2022
1  Takk, tnissen79
Anmeldt 28. oktober 2021

Vi var en gruppe på ca 20 personer som hadde todagers seminar på hotellet. Det var greit, men heller ikke mer. Dere har en vei å gå når det gjelder å være gode konferanseverter. Det må fylles på vannmugger, kaffe og te. Skriveblokker også forresten.Det trengs små skåler eller asjetter til oppskåret frukt, og brukte frokostasjetter må kunne settes et sted, eller dere må rydde av oftere. De stekte eggene var kalde, og merkingen på brød og rundstykker noe tilfeldig. Eggeskall i eggesalaten ( som var merket potetsalat) var ikke så kjekt.
Lunsjens kaldretter var helt lik begge dagene, og det manglet potetsalat og remulade begge dagene. På spørsmål om det ikke fantes potetsalat, var svaret at da hadde det stått framme! Hm!
Middagen var god, men forretten var blitteliten, og hovedretten svær. Desserten var liten men god.
Rommene: Det var mørkebrunt vann i toalettet på rommet, og det var noe sparsomt med belysning på rommet. Ingen stikkontakter ved sengen, og vanskelig å finne stikkontakter på rommet. Sparedusjen fungerte forsåvidt, men på morgenen vekslet det mellom varm og kaldt vann.
Betjeningen var hyggelig nok når man fant noen å spørre, men det var ikke helt enkelt.
Hotellet er litt slitent men har en er veldig fin beliggenhet. Betjeningen har et godt stykke igjen før det blir et bra hotell med god service.

Romtips: Noen av rommene hadde fin utsikt og utgang til plen eller terasse.
Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, Randi S
Anmeldt 22. august 2021 via mobile enheter

Hotellet ligger fint til ved sjøkanten på Inderøy. Vi ankom sent ettermiddag/kveld, og ble møtt av et hyggelig personale. Hotellet er av eldre dato, men er modernisert. Vi fikk tilvist et rom i annen etasje, men med utsikt ut mot parkeringsplassen. Det gjorde ikke så mye siden været var litt grått, og vi skulle bra være der en natt. Pga corona måtte vi bestille tidspunkt for når vi ville ha middag. Vi valgte kl. 19:45, for kl. 20:00 stengte de kjøkkenet. Det synes vi var litt underlig. Etter å ha installert oss på rommet, gikk vi for å spise i matsalen. To retters middag. Først fikk vi servert som forrett kamskjell og fiskesuppe. Begg smakte svært godt. Selv om fiskesuppen var liten forrett, var det mye fisk i den. Noen reker også. Ikke overkokt. Til hovedrett valgte jeg langstrakt okserygg. Den var både mør og smakfull. Den lå på en seng av stekte poteter og grønnsaker. Over lå et lag med barbequesaus. Meget god. Den andre retten var husets hamburger. Smakfull og god. Kanskje litt kald. Tilbehøret som var chips, var riktig sprø, og smakte godt. Til drikke valgte vi to glass Petit Chablis til 169,- pr stk. pris for hele måltidet var kr. 1.214,-, noe så må betraktes som akseptabelt. Service var god. Prisen for rommet var 1.369,-. Akseptabelt. Opphold kan anbefales.

Dato for oppholdet: august 2021
1  Takk, AndersZorn
Anmeldt 8. august 2021 via mobile enheter

Utrolig fint hotell beliggende helt nede ved fjorden.
Meget hyggelig betjening og fikk rom som bestilt.
Flotte uteområder og bademuligheter.
Restauranten hadde utmerket service.
Kamskjell og fiskesuppe smakte riktig ufyselig. Mulig det skulle være slik, men meget sterk fiskelukt og suppen var nærmest grå og grøtete.

Romtips: Unngå kamskjell og fiskesuppe om du ikke like meget «eksotiske» smaker.
Dato for oppholdet: juli 2021
Takk, trondd589