“Rødbrygga har tapt seg”
Anmeldelse av Rødbrygga Restaurant

Rødbrygga Restaurant
Vurdert som nr. 2 av 10 Restauranter i Inderøy
Anmeldt 5. oktober 2020 via mobile enheter

Har vært gjest noen ganger, men det blir nok ingen flere besøk. Fin beliggenhet.
Maten er grei nok, men det smaker ganske likt av alt og det er forholdsvis dyrt. Pizza er ok. I lokalet er det mest 6-personsbord, noe som gjør at et par tar stor plass. Et utrenet og ikke så hyggelig personale. Tips: Ikke vær så krass til kundene. Demp stemmen.

Dato for besøk: oktober 2020
Takk, LoPPa62

Anmeldt 4. august 2020 via mobile enheter

Fin resraurant, hyggelig personale (Som snakker Norsk) og god mat😊 Godt matutvalg og utstilling av gammelt verktøy

Dato for besøk: august 2020
Takk, Jorun74
Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Tok en tur på rødbrygga på en solskinnsdag. Var på en tur innom den gyldne omvei. Sjekket med betjeningen om vi kunne ta med vår hund hvis vi satt utenfor på verandaen, fikk høre at det var ikke noe problem. Fant oss plass og ble jaget bort av en kelner som ville at vi skulle sette oss i et mørkt hjørne, siden de hadde så mange allergiske kunder. Det er 3-4meter mellom bordene og vi er ute, hva er problemet? Hvis de har så mye problemer med kunder med hund, hvorfor tillater de dem i første omgang, istedenfor å få kunder med hund til å føle seg ikke velkommen? Vil ikke anbefale denne plassen for noen med hund når betjeningen er så usikker på hva de vil..

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, Oeyvind_Hansen
Anmeldt 14. oktober 2019 via mobile enheter

Bestillte kyllingsalat og kebab i pita.kebab smakte middels godt, industridressing og altfor krydret kjøtt der jeg ikke egentlig vet hvilket krydder som var brukt.Og ruccola passet heller ikke til retten.
Salaten var tam å uten noe utpreget smaker.
Da jeg kom hjem å så over kvittering hadde jeg betalt 190,- for kebab som var priset til 140,-
Betjeningen var hyggelige og greie, men maten litt kjedelig.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Geir V
Anmeldt 28. juli 2019

Populært sted, men det skyldes beliggenhet og mangel på konkurranse, ikke mat eller service. Tragisk underbemannet i høysesongen, med 20 minutters kø for å bestille (ved baren) og 45 minutter å vente på maten. Da var selvsagt drikkeglassene forlengst tomme, servitørene og kjøkkenet rotet med retter og bestillinger (ikke våre, men andre gjesters), og pizzaene var to ulike, særdeles skuffende smørjer av ostefett og ... tja, tomatsaus? med noen biter ananas og ubestemmelig kjøtt hist og pist, og aldeles smakløse. På årets varmeste dag glemte de isbiter i brusen til hele selskapet, bortsett fra i den ene vi måtte etterspørre, siden hele glasset var avglemt.

Men for all del, kjekk beliggenhet ved Straumen. Men spis heller pølse på Auto'n.

Dato for besøk: juli 2019
3  Takk, 89eivinda

Reisende som så på Rødbrygga Restaurant, så også på

Kjerkenesvåg, Inderøy
Inderøy, Nord-Trøndelag

Har du vært i Rødbrygga Restaurant? Del dine erfaringer!