Kjempe god mat , og utrolig god service ! Elsker denne plassen ! Og folkene som jobber her - er utrolige !
3–7 av 454 anmeldelser
Vi var tre venninner som besøkte Elpis for første gang en lørdag ettermiddag i mai! Vi spiste gresk mat som virkelig smakte godt! Store porsjoner!! Hyggelig betjening! Kommer gjerne tilbake!
God service og veldig hyggelig. Her får barna leke på lekeplassen og voksne kan slappe av.
God mat smaker fortreffelig
Etter flere ferieturer til Almyrida og Plaka har Elpis blitt vår favoritt - restaurant. God mat, god service og hyggelige omgivelser. Restauranten er populær og ofte er det mange gjester. Familien som driver stedet jobber som noen helter med å servere alle, og gjør en fantastisk jobb. Anbefales på det varmeste!
Det tok lang tid både å få menyen, bestille, få mat og å betale. De ansatte var hyggelige, men når alle bord er besatt mister de oversikten. Maten var god.