Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
jorunnlov
Bergen, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 18. nov. 2018via mobile enheter
Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
villadelconde, Guest Relations ManagerLopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 18. nov. 2018
Dear Jorunnlov, Thank you for giving us a perfect rating. We are very happy to know that you enjoyed your stay with us 110%. For our part, we can only commit to continuing to improve going forwards so that you can continue enjoying your time in our hotel in the future. With kind regards,
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Trip.com
0.7 km fra Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
Svømmebasseng
Restaurant
kr 8 394
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.8 km fra Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
Ved stranden
Restaurant
Deluxe Room with Sea View #8
  • Priceline
  • Agoda.com
1.3 km fra Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
    0.7 km fra Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
    • Priceline
    • eDreams
    • Agoda.com
    1.2 km fra Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
    Flere måter å betale på
    • Vio.com
    1.2 km fra Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
    kr 2 495
    kr 1 741
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • Algotels
    0.3 km fra Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
    Gratis parkering
    Svømmebasseng
    kr 2 919
    kr 2 782
    Fullt refunderbart
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 2 782
    0.0 km fra Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
    Gratis parkering
    Svømmebasseng
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • Expedia.com
      kr 2 282
    • Agoda.com
    0.9 km fra Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso
    Se flere hoteller i Meloneras
    Anmeldelser (5 494)
    Filtrer anmeldelser
    5 495 resultater
    Vurdering fra reisende
    3 521
    1 206
    477
    181
    110
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    3 521
    1 206
    477
    181
    110
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    914 av 5 495 anmeldelser
    Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

    Vi var her en uke i midten av juli. Det er mye å gjøre på hotellet bla. 5 basseng, underholdning hver kveld (også på dagene) og flere resturanter. Vi prøvde å bruke en hver fasilitet for å se hvilken kvalitet det var:

    Frokost: du finner alt her du kunne tenke deg! Servitørene passer på at du får kaffe om du vil og at bordet er rent og pent

    Hotellrom: kunne trengt en renovering, ellers har det du trenger. Savner vannkoker og at safen kostet penger for å brukes

    Hotellets uteområde: Veldig bra underholdning! viste bla. fotball vm på storskjerm og hadde masse aktiviteter for store og små. Det var alltid solseng å finne og mange bassenger å bade i. Ingenting negativt:

    Spa: veldig rolig og avslappande, som du forventer ett spa skal være. Jeg hadde pedikyr og mankikyr som var vannvittig overpriset. (115€ for begge to) for å lakke neglene og stelle bena. Besøkte ikke resten av spaet men i forhold til menyen virket det meste bare overpriset

    Treningstudio og aktiviteter: Vi fikk ikke annledning til å bruke treningstudioet men vi brukte tennisbanen. Den var bra og det var ikke så dyrt å låne utstyr bla.

    Opp i alt var dette et hyggelig opphold med lite mangler og feil, alle serverdigheter(strand og promenade) i umiddelbar nærhet. Et flott hotell som jeg gjerne anbefaler til alle aldersgrupper.

    Dato for oppholdet: juli 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, Maria A
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    villadelconde, Guest Relations Manager på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2018
    Google-oversetting

    Dear Maria,

    thank you very much for your visit at the Lopesan Villa del Conde and you detailed review which helps us to hold and improve our Standards.

    We are glad that you were overall very satisfied especially with the breakfast, the service the hotel area, entertainment and the tennis court.

    But we regret that your room was not to 100% to your satisfaction.
    We are in an ongoing process of improving the facilities and service that results from our ongoing commitment to provide the best service to our guests. Our wish is that your stay will be unique and unforgettable.
    In this improvement works are included also the room standards as for example some furniture will be change and some other little details.

    Thank you very much for your constrictive criticism which helps us day by day to work on our standards to can guarantee each guests an unique vacation.

    We hope to welcome you soon back.

    Kind regards,

    Guests relation
    Lopesan Villa del Conde

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 16. april 2017 via mobile enheter

    Har tidligere besøkt hotellet flere ganger. Selve hotellet er bygget i ring med den sentrale resepsjonen som kopi av en kanarisk kirke med boenhetene liggende rundt en "Plaza" med bassenger og restauranter. Kort vei til Faro Maspalomas, golf, mm.
    Nå tilbake i påsken med barnebarn og deres foreldre. Som alltid fantastisk service fra resepsjon, restauranter, rengjøring og room-service. Flott utsikt hvis du booker suite eller rom med havutsikt. Rikholdig frokost og middagsbuffet. Flere oppvarmede bassenger. Fred og ro hvis du ønsker det. Våre minste koste seg på hotellets "sandstrand". Barneklubb på spansk, men moro hver ettermiddag på torvet med delfinen "Panchi"!
    Negativt: Noe slitte rom, litt maling påkrevet.
    Men ellers et sted man trives. Kommer gjerne tilbake!

    Dato for oppholdet: april 2017
    Reisetype: Reiste med familie
    1  Takk, GeirErikN1
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    villadelconde, Public Relations Manager på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2017
    Google-oversetting

    Dear Geir Erik N,
    First of all we would like to thank you very much for having chosen the Hotel Lopesan Villa del Conde for your recent stay in Gran Canaria and also for your participation in Tripadvisor

    We are glad to hear that we could match up with your expectations and would like to apologize for any inconvenience during your stay with the room facilities. We would like to inform you that the company and hotel have already a project to renovate the room buildings with the objective to improve the facilities.
    Thank you also for your nice comments which impulse us to continue working hard to accomplish the hotel expectations.

    We don´t want to miss this opportunity to assure you that the satisfaction of our customers is our priority.

    We would like to thank you again for participating and we would be delighted to welcome you again at our hotel,

    Best regards,

    Guacimara Medina
    Public Relations

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 11. april 2017

    Fantastisk hotell som fortjener alle de fem stjernene det har! -
    Store flotte rom og bad med dusj, badekar og bidé. Fantastisk frokostbuffet med et utvalg av mat som bør dekke et hvert behov.
    Stort utvalg av badebasseng for både voksne og barn (eget basseng med "sandstrand" og et med friskt og deilig saltvann. Mange solstoler så plenty av plass til alle! - Trenger ikke stå opp kl 7.00 for å reservere plass..
    Hotellet ligger bare en liten spasertur fra flotte restauranter med særdeles god mat og ellers flotte butikker i et stille område langt fra pruting og feriefyll.
    Kan anbefales på det sterkeste!

    Dato for oppholdet: april 2017
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Service
    3  Takk, Gro R
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    villadelconde, Public Relations Manager på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2017
    Google-oversetting

    We never fail to feel happy when we read how you enjoyed your stay with. We would like to thank you very much for having gone to the trouble of writing down and sharing your experience with other users. We would love to welcome you agin soon. With kind regards

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 8. april 2017

    Beste hotell opplevelse jeg har hatt .Med fantastisk mat både til frokost og middag. Kjempe hyggelig betjening .flotte omgivelser og en avslappende flott beliggenhet .var dette et hotell jeg kan anbefale.

    Dato for oppholdet: april 2017
    • Reisetype: Reiste alene
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    2  Takk, Bente Karin B
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    LopesanHotelGroup, Guest Relations Manager på Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. april 2017
    Google-oversetting

    Dear Bentekarinb.

    We hope that you had a pleasant return journey and that you enjoyed this marvellous island during your holidays.

    With respect to your comments, the only thing left for us to do is to thank you for your words. It gives us great pleasure to know that you enjoyed staying in our hotel.

    We are entirely at your disposal for any questions that may occure to you and we hope to welcome you soon again at Lopesan Villa del Conde Resort.

    Kind regards

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 2. november 2016

    Praktfullt hotellanlegg med super beliggenhet mot strandpromenaden. Meget bra bassenganlegg med stort pluss for eget basseng med stillesone for oss godt voksne.
    Svært bra rengjøring, trivelig betjening over alt.
    Restaurantene også meget bra, men savnet et litt mer "step down" alternativ.
    Så pass profilert hotell bør også ha egen minibank. Sluttkarakter 5- .

    Dato for oppholdet: oktober 2016
    • Reisetype: Reiste som et par
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    1  Takk, joca50
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Svar fra ledelsen:Besvart 4. november 2016
    Google-oversetting

    Dear Guest,
    Thank you for choosing us for your last visit to Gran Canaria. It gives us great satisfaction to know that you enjoyed your stay at the hotel. Thank you for sharing your experience with other holidaymakers and for your comments giving us ideas for our future. We hope that we will see you again at the hotel.
    Kind regards,
    Public Relations Department

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser