Vi bodde her 5 hele dager i mai! Fint hotell, mange basseng (5 stk) så det var ingen kamp om stoler, super solforhold, nærme sjøen og ikke minst kort vei å gå til to strender (en i hver retning). Sandstranden Playa de Meloneras 15 minutter fra hotellet. Før dette er en gate med restauranter og noen fine butikker med velkjente merker.
Vi hadde et fint, romslig rom med balkong, sol og safe for å oppbevare verdisaker.
Hyggelig personale ved innsjekk og generelt rundt om.
Trekker for to ting, maten på hotellet er ikke noe å skryte av, bortsett fra frokosten, og det er lytt fra rommene vedsiden av. Vi prøvde også buffen da den hadde fått gode anbefalinger, men syns ikke det var verdt å prøve igjen. Det er overraskende god mat ikke langt fra hotellene (gaten nevnt over) så vi er generelt fornøyd med turen vår. Ønsker man et hotell nærmere severdigheter så bør man velge noe annet. Ønsker man et hotell med god standard, sjø i nærheten, mulighet for en fin joggetur på morgen, noen restauranter, litt shopping og golf mulighet så anbefales dette.
Koselig underholdning på hotellet hver kveld. Veldig kjekt med et glass vin eller to!
Vi bestilte taxi via hotellet både til og fra som fungerte fint.
Anbefales for både kort tur og lang tur.