Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Martin
Fredrikstad, Norge
Anmeldelse av Lopesan Baobab Resort
5,0 av 5 boblerAnmeldt 28. jan. 2019
Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med familie
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerService
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
121baobab, Public Relations ManagerLopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. jan. 2019
Dear Guests,

It has been a pleasure, as always, to have had you staying at the hotel. We are pleased that you continue to count on us and that you have enjoyed your stay again. We hope that this link between us continues in the future and that we can enjoy your company again soon.

Kind regards,

Public Relation Department.
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 5 525
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Algotels
  • Booking.com
0.4 km fra Lopesan Baobab Resort
Ved stranden
Restaurant
kr 2 928
Fullt refunderbart
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    kr 2 928
0.7 km fra Lopesan Baobab Resort
Gratis parkering
Svømmebasseng
Breakfast
  • Priceline
  • Agoda.com
0.7 km fra Lopesan Baobab Resort
Flere måter å betale på
  • Vio.com
0.6 km fra Lopesan Baobab Resort
    1.3 km fra Lopesan Baobab Resort
    Go to your Happy Price
    • Booking.com
    • eDreams
    1.6 km fra Lopesan Baobab Resort
    kr 2 746
    kr 2 339
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 2 339
    • Booking.com
    0.8 km fra Lopesan Baobab Resort
    Gratis parkering
    Svømmebasseng
    kr 3 386
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 3 386
    • Algotels
    0.6 km fra Lopesan Baobab Resort
    Svømmebasseng
    Restaurant
    kr 3 117
    Fullt refunderbart
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      kr 3 117
    • Algotels
    0.4 km fra Lopesan Baobab Resort
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Meloneras
    Anmeldelser (9 505)
    Filtrer anmeldelser
    9 505 resultater
    Vurdering fra reisende
    6 085
    2 083
    812
    277
    248
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    6 085
    2 083
    812
    277
    248
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    4045 av 9 505 anmeldelser
    Anmeldt 23. desember 2018

    Fortsatt bra, men alt slites, også her. Det som fortsatt er like bra er servicen og uteområdene. Dette er et topp hotell for familier med barn. Flott familiehotell, men pass på å få rom med utsikt og balkong mot sør.

    Dato for oppholdet: desember 2018
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    2  Takk, 873stigv
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2018
    Google-oversetting

    Dear guest

    Thank you for your 5 star rating. We hope to welcome you son again

    Best regards
    Your Baobab Team

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 17. desember 2018

    veldig bra hotel, suveren mat, veldig hyggelig betjening. hotellet ligger veldig fint til , kort vei til strand og shopping. svømmebassengene og uteområdene var veldig fine. hyggelig lunsjrestaurant inne på område.

    Dato for oppholdet: desember 2018
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    2  Takk, franko719
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018
    Google-oversetting


    Dear Guests,
    Thank you for choosing us for your last visit to Gran Canaria. It gives us great satisfaction to know that you enjoyed your stay at the hotel. We hope that we will see you again at the hotel.
    Kind regards,

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

    Fantastisk konsept og stemning fra første steg inn på området. Blir møtt med velkomstdrikk og konfekt.
    Veldig fine rom med housekeeping to ganger daglig.
    Kjempe god mat og utrolig hyggelig betjening. Må oppleves!

    Dato for oppholdet: november 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    2  Takk, 974oles
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018
    Google-oversetting

    Dear guests,

    first of all we would like to thank you for choosing the Lopesan Baobab Resort.

    We are so glad that you have enjoyed your holidays, specially the welcome drink.

    We would be glad to receive you again soon.

    Kind regards,

    Public Relation Department.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

    Bra standard med veldig god buffet. Lunsj skuffet litt med det var noe vi kjøpte utenom buffet.
    Kunne vært litt mer lekeapparater for barn, da vi valgte dette hotellet. Vi ble fortalt at det var supert for barn men, kunne vært bedre.
    Men det er dårlig belysning i alle lokaler. Skal vel være slik pga design men veldig upraktisk ved middag og frokost.

    Dette hotellet får ikke 5 av meg da det mangler litt på service, belysning og apparater til barn.
    Og det mest irriterende var kleskoden!
    Capribukse er ikke lov under middag. Idiotisk mener nå jeg. Kona fikk lov å vandre rett inn i litt kortere buske enn meg, selv om jeg hadde meget lang capribukse.
    Kan forstå at en ikke kommer i badeshorts, singlet og caps, men har med barn og trenger ikke et stressmoment med en kleskode! Diskriminerende er det og.

    Oppsummert, vi kommer ikke tilbake hit.

    Dato for oppholdet: oktober 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    2  Takk, Back_Force
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. oktober 2018
    Google-oversetting

    Dear guests,

    first of all we would like to thank you for choosing the Lopesan Baobab Resort for your recent holidays on Gran Canaria and for sharing your experience on Tripadvisor.

    We are sprry that you did not enjoy our hotel, we are specialized on children, and families normally love our facilities and animation, as we provide many options for them.

    We have of course forwarded your comments, and we would like to say sorry for the inconveniences you may have suffered.

    Kind regards,

    Public Relation Department.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

    Lopesan har 3 flotte hotell i Meloneras og Baobab er oftest det som er dyrest. Nå har vi vært på alle 3 og må si Baobab er også et flott hotell med god atmosfære og det føles som å bo i en slags Oase.
    Samtidig er det, det lille minuset.
    I felles ferien føles det litt hektisk og trangt, samt det er ingen åpenhet/utsikt noe sted.

    Vi hadde halvpensjon og maten er meget god.
    Servicen blant de som jobber her er som det man skal forvente på et slikt hotell.

    Deluxe standard rommene er Ok, men føles sånn akkurat for 2 voksne og 1 barn Mtp størrelse.

    Alt i alt fornøyd med oppholdet.

    Dato for oppholdet: juli 2018
    Reisetype: Reiste med familie
    1  Takk, AndreSor77
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018
    Google-oversetting

    Dear guest,

    thank you very much for your nice comments and for sharing it with other users.

    We hope to see you soon again in our hotel and that it becomes your second home.

    Kind regards,

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser