Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
kr 1 845
Fullt refunderbart før tor. 6. jun.
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Booking.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Kjell N
Ålesund, Norge
Anmeldelse av Lopesan Baobab Resort
4,0 av 5 boblerAnmeldt 7. feb. 2019
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
4,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
121baobab, Public Relations ManagerLopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 9. feb. 2019
Dear Guest,

We highly appreciate your comments published on Trip Advisor regarding your stay and the staff at our Lopesan Baobab
We are glad to hear that you enjoyed your stay with us and we appreciate the nice words that you have posted. We are paying special attention to the service level in the hotel and we are very happy that we met your expectations.
We would be delighted to welcome you again soon and remain at your disposal for anything you might need.
Best Regards
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • Lol.travel
    kr 2 350
  • Algotels
0.4 km fra Lopesan Baobab Resort
Ved stranden
Restaurant
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 906
  • Algotels
0.7 km fra Lopesan Baobab Resort
Gratis parkering
Svømmebasseng
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
0.7 km fra Lopesan Baobab Resort
Agoda.com
Flere måter å betale på
  • Vio.com
0.6 km fra Lopesan Baobab Resort
Booking.com
    1.3 km fra Lopesan Baobab Resort
    Priceline
    Go to your Happy Price
    • Booking.com
    • eDreams
    • Agoda.com
    1.6 km fra Lopesan Baobab Resort
    Hotels.com
    Bli belønnet med One Key
    • Booking.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 738
    • Algotels
    1.2 km fra Lopesan Baobab Resort
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Tripadvisor
    kr 1 878
    • Hotels.com
    • Booking.com
    • Expedia.com
      kr 1 878
    0.8 km fra Lopesan Baobab Resort
    Gratis parkering
    Svømmebasseng
    Tripadvisor
    kr 2 937
    kr 2 804
    Fullt refunderbart
    • Hotels.com
    • Algotels
    • Expedia.com
      kr 2 804
    0.6 km fra Lopesan Baobab Resort
    Svømmebasseng
    Restaurant
    Tripadvisor
    kr 3 266
    kr 3 121
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    • Hotels.com
    • Algotels
    • Expedia.com
      kr 3 121
    0.4 km fra Lopesan Baobab Resort
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Meloneras
    Anmeldelser (9 410)
    Filtrer anmeldelser
    9 412 resultater
    Vurdering fra reisende
    6 007
    2 074
    808
    276
    247
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    6 007
    2 074
    808
    276
    247
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    3843 av 9 412 anmeldelser
    Anmeldt 3. februar 2019

    Det finnes hoteller i syden, og så finnes det HOTELLER. En har etter hvert besøkt et stort antall av dem der nede med mer eller mindre suksess. Denne gangen var totalopplevelsen bare fantastisk. Lopesan Baobab Resort innfridde så til de grader at hit skal jeg garantert tilbake. Service, fasiliteter, mat, hotell-rom, ute-område var bare helt rått. Smilende personell som gjorde alt for at ferien skulle bli så bra som mulig, var topp. Matsalene var slettes ikke preget av trengsel. Romslige rom og dobbel bredde på badekar med dusjer og eget toalett-rom. Alt selvsagt tilrettelagt for bevegelseshemmede. Terningkast 6 +.

    Romtips: Velg rom mot sør om du ønsker sol.
    Dato for oppholdet: januar 2019
    • Reisetype: Reiste alene
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    1  Takk, Terje Bådin S
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2019
    Google-oversetting


    Dear guests,

    We highly appreciate your comments posted on Trip Advisor and we would like to thank you for your confidence in us by choosing our hotel for your vacation.

    We are delighted to hear that your stay with us was to your full satisfaction and that you enjoyed both – our instalations and our services. Be assured that we will pass on your praise to all our staff.

    It was a pleasure for us having you met as guests of the Lopesan Baobab Resort and we hope to welcome you back on future holidays.

    With best regards,

    Guest Relations Department

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 28. januar 2019

    Du blir ikke skuffet hvis du drar hit. Flotte rom, god mat og hyggelig betjening. Flotte uteområder for enhver smak. Kort vei til stranden, og promenaden med mange fine butikker og restauranter. Vi har vært her fem ganger i forskjellige sammenheng med familie og venner.

    Dato for oppholdet: mars 2018
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Service
    Takk, Martin G
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019
    Google-oversetting

    Dear Guests,

    It has been a pleasure, as always, to have had you staying at the hotel. We are pleased that you continue to count on us and that you have enjoyed your stay again. We hope that this link between us continues in the future and that we can enjoy your company again soon.

    Kind regards,

    Public Relation Department.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 23. desember 2018

    Fortsatt bra, men alt slites, også her. Det som fortsatt er like bra er servicen og uteområdene. Dette er et topp hotell for familier med barn. Flott familiehotell, men pass på å få rom med utsikt og balkong mot sør.

    Dato for oppholdet: desember 2018
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    2  Takk, 873stigv
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2018
    Google-oversetting

    Dear guest

    Thank you for your 5 star rating. We hope to welcome you son again

    Best regards
    Your Baobab Team

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 17. desember 2018

    veldig bra hotel, suveren mat, veldig hyggelig betjening. hotellet ligger veldig fint til , kort vei til strand og shopping. svømmebassengene og uteområdene var veldig fine. hyggelig lunsjrestaurant inne på område.

    Dato for oppholdet: desember 2018
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Verdi
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Rom
      • Renslighet
      • Service
    Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
    2  Takk, franko719
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018
    Google-oversetting


    Dear Guests,
    Thank you for choosing us for your last visit to Gran Canaria. It gives us great satisfaction to know that you enjoyed your stay at the hotel. We hope that we will see you again at the hotel.
    Kind regards,

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

    Fantastisk konsept og stemning fra første steg inn på området. Blir møtt med velkomstdrikk og konfekt.
    Veldig fine rom med housekeeping to ganger daglig.
    Kjempe god mat og utrolig hyggelig betjening. Må oppleves!

    Dato for oppholdet: november 2018
    Reisetype: Reiste som et par
    2  Takk, 974oles
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018
    Google-oversetting

    Dear guests,

    first of all we would like to thank you for choosing the Lopesan Baobab Resort.

    We are so glad that you have enjoyed your holidays, specially the welcome drink.

    We would be glad to receive you again soon.

    Kind regards,

    Public Relation Department.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser