Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
44 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 319
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.02.23
Official Site
USD 301
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Agoda.com
USD 279
Vis tilbud
Expedia.comUSD 332
PricelineUSD 314
HurbUSD 354
Se alle 20 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (8 705)
Filtrer anmeldelser
8 705 resultater
Vurdering fra reisende
5 560
1 941
741
244
219
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 560
1 941
741
244
219
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2732 av 8 705 anmeldelser
Anmeldt 3. februar 2019

Det finnes hoteller i syden, og så finnes det HOTELLER. En har etter hvert besøkt et stort antall av dem der nede med mer eller mindre suksess. Denne gangen var totalopplevelsen bare fantastisk. Lopesan Baobab Resort innfridde så til de grader at hit skal jeg garantert tilbake. Service, fasiliteter, mat, hotell-rom, ute-område var bare helt rått. Smilende personell som gjorde alt for at ferien skulle bli så bra som mulig, var topp. Matsalene var slettes ikke preget av trengsel. Romslige rom og dobbel bredde på badekar med dusjer og eget toalett-rom. Alt selvsagt tilrettelagt for bevegelseshemmede. Terningkast 6 +.

Romtips: Velg rom mot sør om du ønsker sol.
Dato for oppholdet: januar 2019
  • Reisetype: Reiste alene
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Terje Bådin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. februar 2019
Google-oversetting


Dear guests,

We highly appreciate your comments posted on Trip Advisor and we would like to thank you for your confidence in us by choosing our hotel for your vacation.

We are delighted to hear that your stay with us was to your full satisfaction and that you enjoyed both – our instalations and our services. Be assured that we will pass on your praise to all our staff.

It was a pleasure for us having you met as guests of the Lopesan Baobab Resort and we hope to welcome you back on future holidays.

With best regards,

Guest Relations Department

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. januar 2019

Du blir ikke skuffet hvis du drar hit. Flotte rom, god mat og hyggelig betjening. Flotte uteområder for enhver smak. Kort vei til stranden, og promenaden med mange fine butikker og restauranter. Vi har vært her fem ganger i forskjellige sammenheng med familie og venner.

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Raptus1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019
Google-oversetting

Dear Guests,

It has been a pleasure, as always, to have had you staying at the hotel. We are pleased that you continue to count on us and that you have enjoyed your stay again. We hope that this link between us continues in the future and that we can enjoy your company again soon.

Kind regards,

Public Relation Department.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. desember 2018

Fortsatt bra, men alt slites, også her. Det som fortsatt er like bra er servicen og uteområdene. Dette er et topp hotell for familier med barn. Flott familiehotell, men pass på å få rom med utsikt og balkong mot sør.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, 873stigv
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2018
Google-oversetting

Dear guest

Thank you for your 5 star rating. We hope to welcome you son again

Best regards
Your Baobab Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. desember 2018

veldig bra hotel, suveren mat, veldig hyggelig betjening. hotellet ligger veldig fint til , kort vei til strand og shopping. svømmebassengene og uteområdene var veldig fine. hyggelig lunsjrestaurant inne på område.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, franko719
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. desember 2018
Google-oversetting


Dear Guests,
Thank you for choosing us for your last visit to Gran Canaria. It gives us great satisfaction to know that you enjoyed your stay at the hotel. We hope that we will see you again at the hotel.
Kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk konsept og stemning fra første steg inn på området. Blir møtt med velkomstdrikk og konfekt.
Veldig fine rom med housekeeping to ganger daglig.
Kjempe god mat og utrolig hyggelig betjening. Må oppleves!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, 974oles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
121baobab, Public Relations Manager på Lopesan Baobab Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2018
Google-oversetting

Dear guests,

first of all we would like to thank you for choosing the Lopesan Baobab Resort.

We are so glad that you have enjoyed your holidays, specially the welcome drink.

We would be glad to receive you again soon.

Kind regards,

Public Relation Department.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser