“Bedre før”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Denne restauranten pleier vi å besøke hvert år når vi er på Mas Palomas og vanligvis er vi ikke skuffet. De pleier å ha svært god pizza og pasta og god oppfølging av servitørene. I år ble vi litt skuffet. Noen ganger bestiller vi bord på forhånd for å sikre oss ett bord, i år droppet vi bare innom. Fikk tilbud om å vente litt i en sitteavdeling mens det ble bord ledig. Ikke noe tilbud om aperitiff mens vi satt her. Bestillingen av hovedrett og drikke gitt greit og maten kom kjapt på bordet. 3 av 4 var fornøyde. Men så ble det dårlig med oppfølging. Måtte vente lenge på å få bestille dessert og enda lenger før den kom. Tydelig at det var for mange gjester i forhold til antall servitører eller rot i forhold til hvem som hadde ansvar for hvilke bord. Betalingen tok også alt for lang tid. Kommer nok til å teste de igjen neste år, og håper det er bedre opplegg da.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Gievddo
Maximilians Res... P, Director Comercial på Maximilians Restaurant. Pizza&Pasta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2018

Buenos días Sunndal75,

Antes de todo pedirle disculpas por lo ocurrido. Hemos tomado nota de lo sucedido, y trabajaremos para solventar esos problemas e intentar que no se vuelvan a repetir. Esperamos verles pronto.

Le saluda atentamente,
Restaurante Maximilian's - Meloneras

Anmeldt 31. juli 2018 via mobile enheter

Den ene av mine 3 barn mente dette måtte være en stjernerestaurant. Fin oppdekning med hvite tøyservietter og hvite duker. Servitørene bortsett fra en var både vennlig og flinke. Biffen var svært mør og god, men jeg savnet litt mer garnityr enn ris og poteter. Mulig dette er vanlig i Spania, men jeg mener de kunne spandert litt mer noe snaut når prisen var over 200 kroner biffen.. Kommer nok tilbake igjen til denne restauranten pga atmosfæren. Anbefales.

1  Takk, 522frodej
Kevin v, Guest Relations Manager på Maximilians Restaurant. Pizza&Pasta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. august 2018

Hi Frode,

Thank you for your kind words.

It's great to know you enjoyed your visit to Maximilians, liked our ambient atmosphere as well as our food.

We'd love to see you soon again.

Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Meget fint sted, lett å anbefale. Ikke det billigste, men god kvalitet. Hyggelig servering, fin beliggenhet, koselig atmosfære.

Takk, 900bj_rntoreh
Kevin v, Guest Relations Manager på Maximilians Restaurant. Pizza&Pasta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2018

Hi Bjørn,

Thank you for your lovely review.

We're glad to hear you enjoyed your dining experience with us and we hope to see you again.

Anmeldt 16. juli 2018 via mobile enheter

Familie på 4 spiste forskjellige pizzaer til middag.
All mat og drikke smakte veldig godt.
Gode pizzaer med mye smak!
Litt ventetid på å få bord (5min) men det var verdt det.
Hyggelig betjening og maten kom raskt med tanke på at restauranten var full.
Kan anbefales!

Takk, kennetht344
Kevin v, Guest Relations Manager på Maximilians Restaurant. Pizza&Pasta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2018

Hello Kenneth,

Thank you for your wonderful review and rating.

It's amazing to hear you and your family enjoyed your visit to Maximilians and loved our crispy, fresh pizzas.

It'd be great to see you all again.

Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

En god restaurant , med hyggelig service!
Vi har vært her flere ganger og maten er alltid god.

Pastaen og pizzaen er Meget bra og pris en noe dyrere enn en del andre restauranter i nærheten.

Dog - alltid et sted vi besøker når vi er i Meloneras/Maspalomas

Takk, AndreSor77
Kevin v, Guest Relations Manager på Maximilians Restaurant. Pizza&Pasta, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2018

Hi Andre,

Thank you for your lovely review.

We're delighted to hear you had a fabulous dining experience with us and that you have already visited us several times.

It'd be a pleasure to see you soon again.

Reisende som så på Maximilians Restaurant. Pizza&Pasta, så også på

Maspalomas, San Bartolome de Tirajana

Har du vært i Maximilians Restaurant. Pizza&Pasta? Del dine erfaringer!