“Ny kokk?”

Kjøkken: Fra middelhavsområdet
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost
Anmeldt 23. februar 2024 via mobile enheter

Igjen kom vi innom K1 etter vandring langs dunas. Men i motsetning til tidligere år var maten denne gangen tørr og kjedelig. Positivt var at den kom raskt og at servitørene var hyggelige og serviceminded.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, 117arildd

Anmeldt 29. januar 2024

Bestilte en Entrecote den var ikke tilfredsstillende.Svært seig .Kommenterte dette til betjeningen som ignorert dette ved ikke å svare.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, berit k
Anmeldt 22. september 2023 via mobile enheter

Vi besøkte dette stedet ved lunch tider etter en lengre gåtur. Rett ved promenaden og med fin sjøutsikt. Spiste en meget god sjø pizza og en Cæsar salat som var sånn midt på treet. Hyggelig servitør. Sjønner veldig godt hvorfor det alltid er mye folk her når vi passerer.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Destination777348
Anmeldt 3. januar 2023 via mobile enheter

Vi gikk hit for å spise god pizza. Et travelt sted med mye folk, og det summer rundt ørene. Gå hit hvis du vil ha folkeliv rundt deg, ikke ellers. Vi fikk et fint bord med utsikt over havet og til promenaden. Perfekt for å betrakte livet og se solnedgangen. Pizzaen var kjempegod! Italiensk-style med spanske smaker: mozzarella, tomat og spansk skinke. Og nok til to stykker om man ikke er utsultet på forhånd.

Dato for besøk: januar 2023
Takk, liss-ellen
Anmeldt 27. juni 2022 via mobile enheter

Fin belligenhet, og det er det de surfer på.
Maten er helt grei. God pizza (veldig stor, nok til 2 pers) og gode tacos. Styr unna Cæsar salat. Svidd bacon, frityrstekt kylling og smaker bare tørt og parmesan. Burrata salaten er god, men litt spesielt med Baba ghanoush til, blir litt intenst og tung «salat».

Dette kunne vært et flott sted, men det som drar mest ned for meg er atmosfæren. De ansatte er alt annet enn diskret. Det snakkes høyt og nesten løpet mellom bordene. Føler nesten man sitter i veien. Ikke spesielt god service. Og litt for høy musikk i sjangeren ung, og de fleste gjestene er 50+. Kanskje sette på noe litt mer behagelig og skru med tre hakk?

Et hakk opp på maten og 3 hakk opp på atmosfære, så hadde dette vært et fantastisk sted!

Dato for besøk: juni 2022
1  Takk, marianneaa78

Reisende som så på K1 food&lounge, så også på

Maspalomas, San Bartolome de Tirajana

Har du vært i K1 food&lounge? Del dine erfaringer!