Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
kr 3 599
Fullt refunderbart før tor. 23. mai
Frokost inkludert
Booking.com
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Venture31248407681
4,0 av 5 boblerAnmeldt 20. des. 2018
Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
4,0 av 5 boblerVerdi
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CostaMeloneras, Public Relations ManagerLopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. des. 2018
Dear Venture31248407681,
,
First of all we would like to thank you very much for having chosen the Lopesan Costa Meloneras to spend your holidays on Gran Canaria and also for taking the time to post your comments in tripadvisor.

In our daily improvement process the comments of our guests are one of the most important part for being able to continue fulfilling wishes and expectations and we are sorry to find that in your case we did not manage it in every detail.

It would be a pleasure to welcome you again, so we could have a second opportunity .
With best regards,
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Tripadvisor
kr 2 295
Fullt refunderbart
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.4 km fra Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
Svømmebasseng
Restaurant
Hotels.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 279
  • Algotels
0.8 km fra Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
Gratis parkering
Svømmebasseng
Deluxe Room with Sea View #8
Booking.com
  • Priceline
  • Agoda.com
0.5 km fra Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
Agoda.com
Flere måter å betale på
  • Vio.com
0.5 km fra Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
Booking.com
    1.5 km fra Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
    Booking.com
    • Priceline
    • eDreams
    • Agoda.com
    1.9 km fra Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
    Booking.com
    • Hotels.com
    • ZenHotels.com
      kr 1 651
    • Algotels
    1.5 km fra Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Hotels.com
    kr 2 950
    kr 2 819
    Fullt refunderbart
    Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
    Bli belønnet med One Key
    • Expedia.com
      kr 2 825
    • Trip.com
      kr 2 834
    • Skyscanner.com
      kr 2 823
    0.6 km fra Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
    Svømmebasseng
    Restaurant
    Expedia.com
    Bli belønnet med One Key
    • Hotels.com
      kr 3 134
    • ZenHotels.com
      kr 2 697
    • Trip.com
      kr 3 141
    0.4 km fra Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Meloneras
    Anmeldelser (8 346)
    Filtrer anmeldelser
    8 346 resultater
    Vurdering fra reisende
    4 861
    2 108
    814
    280
    283
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    4 861
    2 108
    814
    280
    283
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    1318 av 8 346 anmeldelser
    Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

    Hit drar du for å få den ultimate ferie. Her har du alt! God service, god mat, flott spa, treningsrom, mange ulike aktiviteter en kan delta på og gode muligheter til å bare ligge på solsengen og slappe av.

    Dato for oppholdet: februar 2018
    Reisetype: Reiste med venner
    Takk, Tovealfarnes
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    CostaMeloneras, Manager på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2018
    Google-oversetting

    Dear Tovealfarnes,

    Thank you for giving us a perfect rating.

    We are very happy to know that you enjoyed your stay with us 110%.

    For our part, we can only commit to continuing to improve going forwards so that you can continue enjoying your time in our hotel in the future.

    With kind regards,
    The Management

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 13. januar 2018 via mobile enheter

    Utrolig fint sted med fantastisk utsikt med solnedgang. Spaet koster 40€ og er verdt det etter lange dager i solen. Hyggelige ansatte. Luksus på sitt beste. Mange bassenger å velge mellom. Områdene rundt er rent og pent.

    Dato for oppholdet: januar 2018
    Reisetype: Reiste med venner
    Takk, willtellya
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    CostaMeloneras, Manager på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2018
    Google-oversetting

    Dear Will, thank you for choosing us for your last visit to Gran Canaria. It gives us great satisfaction to know that you enjoyed your stay at the hotel. Thank you for sharing your experience with other holidaymakers and for your comments giving us ideas for our future. We hope that we will see you again at the hotel. Kind regards, The Management.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 25. november 2017 via mobile enheter

    I utgangspunktet et flott hotell med en fantastisk beliggenhet. Stor parklignende hage, mange svømmebassenger, og en rekke gode restauranter på området og rett utenfor. Romstandarden viser at hotellet nok er over storhetstiden, renoveringsbehovet er svært tydelig. Dessverre ødelegges følelsen av å være på et luksushotell på grunn av flere smålige forhold: ekstra betaling for internet på rommet, ekstra betaling for ferskpresset juice til frokosten, betaling for safe på rommet, betaling for vannkoker på rommet, betaling for å bytte badehåndklær osv osv. Dette er faktisk ting man forventer å få inkludert på et så dyrt hotell! Når mange i resepsjonen er svært arrogante og direkte vanskelige, er det langt opp til toppscoren.....

    Dato for oppholdet: november 2017
    Reisetype: Reiste på forretningsreise
    Takk, Oddie99
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    CostaMeloneras, General Manager på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2017
    Google-oversetting

    Dear Oddie99,

    We would like to thank you very much for your detailed and very interesting review on Tripadvisor and of course for having chosen the Lopesan Costa Meloneras in the first place.

    We are sorry that you do not agree our price policy, nevertheless we have taken note about your opinion. On the other hand, we are glad to inform you that our rooms will be renovated in the early future.

    We hope to receive you again then, in order to change the image that you have had on these holidays.

    Kind regards,
    La Dirección.

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 13. august 2017

    Hotellet er meget flott og services meget bra. Vi hadde frokost og middag inkludert og gledet oss til hver morgen med utsøkt mat servert i hotellets fine restauranter. Her kan du fint tilbringe hele ferien kun på resortet - det finnes 7 forskjellige basseng med ulike områder med solsenger og små kiosker og restauranter. Like utenfor finner du promenaden i Meloneras med gode restauranter og fin strand. Vi var 2 voksne og 1 barn og fikk et stort standard rom, fungerte ypperlig. Godt renhold hver dag og muligheter for å leie tennisbane og utstyr, spille minigolf og booke turer far hotellet med concierge.

    Dato for oppholdet: juli 2017
    • Reisetype: Reiste med familie
      • Sovekvalitet
      • Renslighet
      • Service
    Takk, Swaerholm
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    CostaMeloneras, Manager på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2017
    Google-oversetting

    Dear guest Holm,
    Thousands of visitors stay with us each year, but we still feel as happy as the first day when a client lets us know that their time in the hotel was satisfactory. We would like to thank you for the trust that you placed in us. We hope that there are still some corners of Gran Canaria for you to discover and that you do so together with us again. With kind regards,

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Anmeldt 5. juli 2017

    Dette er et stort og flott hotell med gode fasiliteter. Super flott hage store flotte bassenger . Betjeningen og renhold er helt topp. Maten er veldig bra både frokost og middag noe for en hver smak. Jeg har brukt dette hotellet i mange år . Så det føles helt fantastisk å komme hit hver gang ,jeg har sikker vært der mer en 10 -15 ganger.

    Dato for oppholdet: juni 2017
    • Reisetype: Reiste alene
      • Sovekvalitet
      • Renslighet
      • Service
    Takk, Bente Karin B
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    CostaMeloneras, Manager på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. juli 2017
    Google-oversetting

    Dear Bente Karin B,
    Thank you so much for your nice words and for sharing your impressions with other travelers on Tripadvisor.
    It would be a real pleasure for us to welcome you back soon and we remain
    With best regards,

    Rapporter svar som upassende
    Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
    Vis flere anmeldelser