Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
48 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 406
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Expedia.com
USD 405
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 18.02.23
Priceline
USD 402
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.02.23
Hotels.comUSD 405
TravelocityUSD 405
Trip.comUSD 452
Se alle 17 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (7 717)
Filtrer anmeldelser
7 717 resultater
Vurdering fra reisende
4 567
1 999
703
222
226
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
4 567
1 999
703
222
226
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 7 717 anmeldelser
Anmeldt 20. desember 2018

Fint hotel i rolige omgivelser. God og variert frokost. Spiste også middagen i restauranten 2 kvelder, og det var en imponerende buffe. Flott uteanlegg med flere basseng. Rent og fint, og toalettene ble rengjort flere ganger om dagen. Kan trygt anbefales!

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, Venture31248407681
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CostaMeloneras, Public Relations Manager på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. desember 2018
Google-oversetting

Dear Venture31248407681,
,
First of all we would like to thank you very much for having chosen the Lopesan Costa Meloneras to spend your holidays on Gran Canaria and also for taking the time to post your comments in tripadvisor.

In our daily improvement process the comments of our guests are one of the most important part for being able to continue fulfilling wishes and expectations and we are sorry to find that in your case we did not manage it in every detail.

It would be a pleasure to welcome you again, so we could have a second opportunity .
With best regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2018 via mobile enheter

Hit drar du for å få den ultimate ferie. Her har du alt! God service, god mat, flott spa, treningsrom, mange ulike aktiviteter en kan delta på og gode muligheter til å bare ligge på solsengen og slappe av.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Tovealfarnes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CostaMeloneras, Manager på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. februar 2018
Google-oversetting

Dear Tovealfarnes,

Thank you for giving us a perfect rating.

We are very happy to know that you enjoyed your stay with us 110%.

For our part, we can only commit to continuing to improve going forwards so that you can continue enjoying your time in our hotel in the future.

With kind regards,
The Management

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2018 via mobile enheter

Utrolig fint sted med fantastisk utsikt med solnedgang. Spaet koster 40€ og er verdt det etter lange dager i solen. Hyggelige ansatte. Luksus på sitt beste. Mange bassenger å velge mellom. Områdene rundt er rent og pent.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, willtellya
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CostaMeloneras, Manager på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. januar 2018
Google-oversetting

Dear Will, thank you for choosing us for your last visit to Gran Canaria. It gives us great satisfaction to know that you enjoyed your stay at the hotel. Thank you for sharing your experience with other holidaymakers and for your comments giving us ideas for our future. We hope that we will see you again at the hotel. Kind regards, The Management.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2017 via mobile enheter

I utgangspunktet et flott hotell med en fantastisk beliggenhet. Stor parklignende hage, mange svømmebassenger, og en rekke gode restauranter på området og rett utenfor. Romstandarden viser at hotellet nok er over storhetstiden, renoveringsbehovet er svært tydelig. Dessverre ødelegges følelsen av å være på et luksushotell på grunn av flere smålige forhold: ekstra betaling for internet på rommet, ekstra betaling for ferskpresset juice til frokosten, betaling for safe på rommet, betaling for vannkoker på rommet, betaling for å bytte badehåndklær osv osv. Dette er faktisk ting man forventer å få inkludert på et så dyrt hotell! Når mange i resepsjonen er svært arrogante og direkte vanskelige, er det langt opp til toppscoren.....

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Oddie99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CostaMeloneras, General Manager på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2017
Google-oversetting

Dear Oddie99,

We would like to thank you very much for your detailed and very interesting review on Tripadvisor and of course for having chosen the Lopesan Costa Meloneras in the first place.

We are sorry that you do not agree our price policy, nevertheless we have taken note about your opinion. On the other hand, we are glad to inform you that our rooms will be renovated in the early future.

We hope to receive you again then, in order to change the image that you have had on these holidays.

Kind regards,
La Dirección.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2017

Hotellet er meget flott og services meget bra. Vi hadde frokost og middag inkludert og gledet oss til hver morgen med utsøkt mat servert i hotellets fine restauranter. Her kan du fint tilbringe hele ferien kun på resortet - det finnes 7 forskjellige basseng med ulike områder med solsenger og små kiosker og restauranter. Like utenfor finner du promenaden i Meloneras med gode restauranter og fin strand. Vi var 2 voksne og 1 barn og fikk et stort standard rom, fungerte ypperlig. Godt renhold hver dag og muligheter for å leie tennisbane og utstyr, spille minigolf og booke turer far hotellet med concierge.

Dato for oppholdet: juli 2017
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Swaerholm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
CostaMeloneras, Manager på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2017
Google-oversetting

Dear guest Holm,
Thousands of visitors stay with us each year, but we still feel as happy as the first day when a client lets us know that their time in the hotel was satisfactory. We would like to thank you for the trust that you placed in us. We hope that there are still some corners of Gran Canaria for you to discover and that you do so together with us again. With kind regards,

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser