Hadde i dag en håpløs situation ved basseng kante hvor vi vare en gruppe på 6 personer. Må neste forklare litt slik at det ikke blir missforståelse med hensyn til denne bemerkning. Om rådene rundt bassenget er alt for trangt og alt for mange fast monterte parasoller samt planted palmer. Dette er en påvirket årsak at mange står tidlig opp og legge håndkle på solsenger for å reservere plass ved bassengkanten. Dette er da på pekt i brosjyren til hotellet at ikke er lovlig, men blir gjort uansett. Dette medfører at solsenger står tomme og når det kommer andre som vil ligge der ikke får noe plass. Da blir det flytting for å få plass når man er flere enn en person, som igjen medfører at sol stoler står litt opp på kanten mot bassenget, da palmer og andre parasoller skygger for solen.
Vi, vår gruppe fant oss en liten plass hvor vi flytte solsengen sammen for å ikke ta så mye plass, og det endte med at solsengene var oppå betong kanten mot bassenget, men det var god klaring for å passere. Her aner vi fred og fryd for endelig ha fått plass, så kommer en sur dame i rød og begynner med en lang avhandling om at dette ikke går å ha sengene slik da hun mener at det sperre for adkomst til ambulanse hvis det skulle drukne noen????? Damen er da meget ufin i måten hun forklarer dette på og gjøre det helt klart at dette ikke går. Det blir selvfølgelig diskusjon, da vi mener henne er helt usaklig i sin argumentasjon. Vi flytter oss bak men som sagt er det ikke så mye plass da selvfølgelig alle vi ligge i solen, og senger står tomme, med håndkle for å vise at de er reservert. Damen i rødt, står fortsatt og vifter med hånd og sier at hun kan sin jobb og mene at vi skal enda lengre bak. Vi sier at dette ikke er mulig da det ligger folk der. Hun går og avslutter med at , det får gå for i dag???
Det var kanskje ikke så farlig likevel??
Kunne ha vært løst med noe skilt som forklarer evt mer plass rundt bassenget for det er for lite i forhold til alle gjester, og det var ikke bare oss som ble irritert.
Unødvendig!