Par På Ferie
Manorville, New York
2,0 av 5 boblerAnmeldt 26. jan. 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2020
CostaMeloneras, Public Relations ManagerLopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. jan. 2020
Dear cmgmsb,
We appreciate your comment on tripadvisor,
We ask our most incense excuses if your first days in our hotel are not as you have imagined.

If you would like us to change your room, do not hesitate to co-contact with our Public Relations department. If possible, we can find a solution for your vacation to be unforgettable.
We are waiting for your feedback,

With kind regards,

2 133
5 034
2 133
Anmeldt 5. desember 2019

Fantastisk Hotel, med god service og en førsteklasse personalet, anbefales hvis du skal på en ferie uten å forlate Hotellet. Super frokost, Toscana restaurant anbefales hverdag.
Vi hadde en kjempe uke.

Dato for oppholdet: desember 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, CarlosN2264
Anmeldt 21. november 2019 via mobile enheter

Er på fagdager sammen med ca 100 andre gjester. Vi opplever til tider lang ventetid og uinteressant personale. Ved ankomst brukte resepsjonen 1 time på å sjekke inn 22 mennesker. Alle i vår gruppe hadde bestilt gjennom #Ving. Vi tok egen taxi fra flyplassen og ankom før den oppsatte felles bussen. 1 time på innsjekking er for drøyt! Mye av den andre ventingen kunne etter min mening vært unngått med bedre organisering samt større fokus på å se kunden.

Dato for oppholdet: november 2019
Takk, janarilds2016
CostaMeloneras, Guest Relations Manager på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. november 2019

Dear Mrs. Janarilds2016,

we want to thank you first for taking your time to send us your comments. We want to apologize for not having fulfilled your expectations regarding the waiting at the reception. Keep in mind that we are always at your disposal to find solutions to any inconvenience that may arise. We generally hope you enjoyed your stay with us. We look forward to welcoming you again.

A cordial greeting,
public relations department

Anmeldt 20. november 2019

Hadde i dag en håpløs situation ved basseng kante hvor vi vare en gruppe på 6 personer. Må neste forklare litt slik at det ikke blir missforståelse med hensyn til denne bemerkning. Om rådene rundt bassenget er alt for trangt og alt for mange fast monterte parasoller samt planted palmer. Dette er en påvirket årsak at mange står tidlig opp og legge håndkle på solsenger for å reservere plass ved bassengkanten. Dette er da på pekt i brosjyren til hotellet at ikke er lovlig, men blir gjort uansett. Dette medfører at solsenger står tomme og når det kommer andre som vil ligge der ikke får noe plass. Da blir det flytting for å få plass når man er flere enn en person, som igjen medfører at sol stoler står litt opp på kanten mot bassenget, da palmer og andre parasoller skygger for solen.
Vi, vår gruppe fant oss en liten plass hvor vi flytte solsengen sammen for å ikke ta så mye plass, og det endte med at solsengene var oppå betong kanten mot bassenget, men det var god klaring for å passere. Her aner vi fred og fryd for endelig ha fått plass, så kommer en sur dame i rød og begynner med en lang avhandling om at dette ikke går å ha sengene slik da hun mener at det sperre for adkomst til ambulanse hvis det skulle drukne noen????? Damen er da meget ufin i måten hun forklarer dette på og gjøre det helt klart at dette ikke går. Det blir selvfølgelig diskusjon, da vi mener henne er helt usaklig i sin argumentasjon. Vi flytter oss bak men som sagt er det ikke så mye plass da selvfølgelig alle vi ligge i solen, og senger står tomme, med håndkle for å vise at de er reservert. Damen i rødt, står fortsatt og vifter med hånd og sier at hun kan sin jobb og mene at vi skal enda lengre bak. Vi sier at dette ikke er mulig da det ligger folk der. Hun går og avslutter med at , det får gå for i dag???
Det var kanskje ikke så farlig likevel??
Kunne ha vært løst med noe skilt som forklarer evt mer plass rundt bassenget for det er for lite i forhold til alle gjester, og det var ikke bare oss som ble irritert.
Unødvendig!

Dato for oppholdet: november 2019
1  Takk, Joana D

Dear Mrs. Joana D.,

we want to thank you first for taking your time to send us your comments. We want to apologize for the lack of hammocks in the area where you wanted and we want to assure you that our public relations department is at your disposal if you need help finding hammocks. We want to assure you that our goal at all times is to ensure the safety of our customers and that is why we take care that the areas authorized for first responders and ambulance personnel in case of emergency are free of obstacles. The corresponding departments were informed and we have placed posters in the corresponding areas so that it does not happen again. We hope you can understand the reasons why you should leave the area, since your safety and that of all our clients is of greater importance to us.

Kind regards,
Dt. Public Relations

Anmeldt 26. juni 2019

Avvikling av bespisning er elendig. Hvor skal man begynne ?
Det man kan fastslå er at det fører til konstante køer både i og utenfor matsalen.
Ta en tur på et Cordial hotell og se hvordan det skal gjøres. Eller plukk et hvilket som helst 3 stjerners hotell på øya. Trolig bedre de fleste steder.

Så til lokasjon. Det blåser konstant inn fra havet. Vi hadde to uker i juni, og etter å ha ligget og frosset første uken under håndkle, tok vi buss til Amadores hver dag. En helt annen verden hva klima angår. Hva skal man dessuten med parasoller når det er så mye palmer at man knapt ser himmelen.

Aldri mer Costa Meloneras/Maspalomas.

Personellet er hyggelige nok de, men det hjelper lite når organiseringen er mangelfull.

Romtips: Unngå rom mot underholdning/basseng. Her er det fullt bråk til 01:00.
Dato for oppholdet: juni 2019
1  Takk, Roger K
CostaMeloneras, Public Relations Manager på Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2019

Dear Mr. Roger K,

Thank you for choosing Lopesan Costa Meloneras to spend your holidays. We regret the inconveniences caused by the climate in the area during your stay. While we are in the fortunate islands and enjoy a sunny climate and pleasant temperatures all year round, it can happen that the weather does not accompany us on certain days.

Regarding the queues, we regret that the waiting times have been longer than expected and we want to inform you that your opinions will be sent to the corresponding department and taken into account.

We appreciate the kind words dedicated to our staff that will be happy to welcome you again if you give us another opportunity.

Sincerely,
Lorena Ujaque
Public Relations

Anmeldt 20. april 2019 via mobile enheter

Hotellet er stort sett bra og lever opp til hva en kan forvente på et fire-stjerners-hotell. Uteområdene er spesielt bra, mange fine saltvannsbasseng, minigolf og tennis for å nevne noe. Det som trekker ned er den forferdelige akustikken i spisesalene, det er alt for mye støy der. Ellers er rommene ekstremt lytte, en kan høre alle som går i gangen, spesielt irriterende er det når noen snakket høylytt i gangene. De mest høylytte er egentlig stuepikene, og dere vet hvor kaklete jenter kan bli og det på spansk, det tar helt av :s Så man kan bare glemme å sove seg igjennom en lat morgen. Ellers må en forvente å måtte gå nedenom resepsjonen minimum 8 ganger i løpet av en uke på grunn av at nøkkelkortet har blitt avmagnetisert.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, 621agneteb