Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke som forventet”

El Churrasco Meloneras Restaurante Grill
Vurdert som nr. 3 av 30 Restauranter i Meloneras
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 30 - USD 83
Kjøkken: Argentinsk, Grill
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Uteservering, Reservasjoner
Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Vi var tre par som ønsket oss en god middag denne kvelden. Og god mat fikk vi, den var nydelig, så mye skryt til kjøkkenet.
Men servicen har et betydelig forbedringspotensiale. Vi hadde bestilt bord til kl 2000, men vi ble møtt av en en stresset hovmester som ba oss stå ute å vente noen minutter. Bordet var først klart kl 2025.
Når kelneren kom for å ta bestilling hadde han knapt tid til å høre på oss. Vi måtte gi han beskjed om å ta seg litt mer tid, blant annet med å forklare innholdet i rettene.
Maten kom raskt, men den ble ikke servert samtidig til alle. Det ene paret måtte vente i fem minutter. Vi måtte be om sausen og det andre tilbehøret som vi hadde bestilt, så her var det ikke god nok kontroll.
Dette besøket ble ikke som forventet. Ikke på grunn av maten, men på grunn av det vi opplevde som dårlig service og et stresset personale.
Så denne restauranten er nok dessverre ikke førstevalget vårt ved neste tur til Meloneras.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 921steinars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (2 339)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 2 339 anmeldelser

Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Trodde ingenting skulle toppe dette. Men mye god mat og god service i område, gjorde opplevelsen veldig bra! Men imponerte ikke!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, kennethl835
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ElChurrascoRest, Director de Relaciones con Clientes på El Churrasco Meloneras Restaurante Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Takk for kommentaren! Håper å se deg igjen i våre restauranter!

Vennlig hilsen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Har spist på El Churrasco flere ganger og har alltid vært fornøyd. Hit drar du om du ønsker et godt biffmåltid. Bestill bord ved vindu og nyt den fine utsikten over Meloneras. Til dessert kan creme brulee anbefales :)

Dato for besøk: september 2018
Takk, SolveigS34
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Dette mener jeg er den beste restauranten på melonereas dersom du liker biff eller lignende
Har vært der flere ganger de siste årene, og drar di igjen neste år.

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, Hans S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2018 via mobile enheter

De glemte å gi oss saus, vinen kom etter at måltidet var servert og personalet var stresset og arrogante. Ikke en opplevelse som frister til gjentakelse. Maten kunne jeg ha laget selv hjemme.
Får en stjerne for god vin og en stjerne for god mojito

Dato for besøk: april 2018
Takk, Fonderen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ElChurrascoRest, social på El Churrasco Meloneras Restaurante Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. april 2018
Google-oversetting

Dear Fonderen.

Thanks for your time for sharing your experience.

We appreciatte your comments about " mojito " and wine.

We take notes about the rest of your consideration. We´ll translate to our staff to improve furthermore our service.

We all look forward to welcoming you in the future to restore your confidence in us.

Best regards.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på El Churrasco Meloneras Restaurante Grill, så også på

 
Maspalomas, Gran Canaria
 

Har du vært i El Churrasco Meloneras Restaurante Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din