“Dårlige på biff”

Kjøkken: Argentinsk, Grill
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 24. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted, trivelige ansatte og god atmosfære. Spiste middag her to kvelder denne uka. Mye kjøttretter på menyen. Første kveld ble biffen bestilt som medium+ og servert rå og blodig. Neste kveld ble den bestilt som medium/well, men ble da servert som ihjelstekt skosåle. Skuffende at en grillrestaurant ikke kan steke biff!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Oddie99

Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Vi var tre par som ønsket oss en god middag denne kvelden. Og god mat fikk vi, den var nydelig, så mye skryt til kjøkkenet.
Men servicen har et betydelig forbedringspotensiale. Vi hadde bestilt bord til kl 2000, men vi ble møtt av en en stresset hovmester som ba oss stå ute å vente noen minutter. Bordet var først klart kl 2025.
Når kelneren kom for å ta bestilling hadde han knapt tid til å høre på oss. Vi måtte gi han beskjed om å ta seg litt mer tid, blant annet med å forklare innholdet i rettene.
Maten kom raskt, men den ble ikke servert samtidig til alle. Det ene paret måtte vente i fem minutter. Vi måtte be om sausen og det andre tilbehøret som vi hadde bestilt, så her var det ikke god nok kontroll.
Dette besøket ble ikke som forventet. Ikke på grunn av maten, men på grunn av det vi opplevde som dårlig service og et stresset personale.
Så denne restauranten er nok dessverre ikke førstevalget vårt ved neste tur til Meloneras.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 921steinars
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Trodde ingenting skulle toppe dette. Men mye god mat og god service i område, gjorde opplevelsen veldig bra! Men imponerte ikke!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, kennethl835
ElChurrascoRest, Director de Relaciones con Clientes på El Churrasco Meloneras Restaurante Grill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. oktober 2018

Takk for kommentaren! Håper å se deg igjen i våre restauranter!

Vennlig hilsen.

Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Har spist på El Churrasco flere ganger og har alltid vært fornøyd. Hit drar du om du ønsker et godt biffmåltid. Bestill bord ved vindu og nyt den fine utsikten over Meloneras. Til dessert kan creme brulee anbefales :)

Dato for besøk: september 2018
Takk, SolveigS34
Anmeldt 29. april 2018 via mobile enheter

Dette mener jeg er den beste restauranten på melonereas dersom du liker biff eller lignende
Har vært der flere ganger de siste årene, og drar di igjen neste år.

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, Hans S

Reisende som så på El Churrasco Meloneras Restaurante Grill, så også på

Maspalomas, San Bartolome de Tirajana

Har du vært i El Churrasco Meloneras Restaurante Grill? Del dine erfaringer!