Virket eksklusivt, men var dyrt. Poteter og til og med saus var ikke inkludert, noe som gjorde middagen uforholdsmessig dyr, vi bestilte likevel siden vi hadde satt oss og bestilt drikke. En muskelmann med øreplugg og walkie gikk stadig rundt og virket truende på oss menn, uvisst av hvilken grunn, helt unødvendig. Da maten kom var kjøttet rått og udelikat, det luktet surt og lettere bedervet, samt det var svært lite tilbehør til. Fire personer skulle dele en liten bolle grønnsaker samt 5-6 potetbiter. Kelner mente han visste bedre enn oss da vi klagde på rått kjøtt, han sa vi tok feil, men tok det likevel med for å få det mer stekt. Kom tilbake med fortsatt rått kjøtt, nå var tilbehøret til gjengjeld kaldt, noe han og benektet. To av oss fire valgte til tross for dette å gjøre det beste ut av situasjonen, å spise noe av maten. Det skulle vi ikke gjort. Da vi til slutt ga opp maten pga vemmelse over rått og småsurt kjøtt og ba om å slippe å betale, forlangte likevel hovmester at vi betalte 80% av regningen siden vi hadde spist endel. Vi gikk sultne herfra, dro til et gatekjøkken som hadde langt bedre mat og service til en 5 del av prisen. Jeg advarer, spis ALDRI på dette stedet, mat og service sto til -5.