“En oase på Hedmarken”
Anmeldelse av Fru G Kafe

Fru G Kafe
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Rudshøgda
Beskrivelse: Unik plass med flott atmosfære og spesielle omgivelser. Vi serverer lunsj, kaffe og hjemmebakt. Måltidet hos oss kan du nyte enten inne på stuene eller på et av bordene som omkranser fiskedammen i vår idylliske hage. Du er også velkommen til å et besøk i Figurmakeriet og KunstVerkstedet i tillegg til vår butikk med egne unike produkter. Åpent torsdag - søndag 12 -16
Anmeldt 29. juni 2020 via mobile enheter

Er du kunstinteressert og har sansen for sjarmerende romantisk maksimalisme så er dette stedet for deg. Ønsker du i tillegg å nyte et lite måltid eller en kopp deilig kaffe i en have som lar alle sanser få nyte, da finner du veien hit! Karpedam, fontener, sjeldne stauder og artige skulpturer er noe av det du vil se rundt deg😀 Det er heller ikke å forakte at vertskapet er svært hyggelige mennesker. Dette stedet krydrer hverdagen og du reiser herfra med en ro i sjelen 😉 Vi synes alle burde oppleve Fru G en gang i livet!

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Unni Lund F
Relax27573045187, Eier på Fru G Kafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2020

Tusen takk, så hyggelig å høre !

Har du vært i Fru G Kafe? Del dine erfaringer!