“Søndagstur☕️”
Anmeldelse av Fru G Kafe

Fru G Kafe
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Rudshøgda
Beskrivelse: Unik plass med flott atmosfære og spesielle omgivelser. Vi serverer lunsj, kaffe og hjemmebakt. Måltidet hos oss kan du nyte enten inne på stuene eller på et av bordene som omkranser fiskedammen i vår idylliske hage. Du er også velkommen til å et besøk i Figurmakeriet og KunstVerkstedet i tillegg til vår butikk med egne unike produkter. Åpent torsdag - søndag 12 -16
Anmeldt 4. juni 2023 via mobile enheter

Veldig koselig og spennende sted.Mye fint å se, både ute og inne.Gode kaker og kaffe, servert på en koselig måte, med kaffekanne og fløtemugge.Flott, å sitte ute i hagen, under syrinene.Ett flott sted å besøk.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, torilb2014

Anmeldt 30. mai 2022 via mobile enheter

Sjarmerende sted med servering av kaker og kaffe fra gamle porselenskanner! Vi spiste en deilig rabarbrakake med vaniljesaus og is- nam! Veldig hyggelig betjening var det der også! Anbefaler alle å ta en tur innom.

Dato for besøk: mai 2022
Takk, KristinLT
Anmeldt 18. juli 2021 via mobile enheter

Nydelig liten oase av en gårdskafe med blomstrende bakhage og herlig servering. Vi ble servert eftas te i Lysthuset. Gode snitter, saftig scones med clotted cream og nyrørte bringebær samt to små søte kaker. Påfyll av te og hyggelige kaféeiere. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Connector30736711445
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig salat, kaker og is. Du kan sitte inne i flott møblerte gamle stuer eller ute i hagen. Godt med små bord rundt liten karpedam

Takk, Reisemor
Anmeldt 2. juli 2020 via mobile enheter

Måtte bare innom 💞☕ sjelero å sitte ved karpedammen, koste oss med nydelig nøttekake og kaffe. Her er det også mulighet for lunsj🌞 de har tilogmed vin for de som ønsker det.

Takk, anitaaasland

Har du vært i Fru G Kafe? Del dine erfaringer!