Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sommerfest 2020”
Anmeldelse av Villa Sandvigen

Villa Sandvigen
Bestill bord
2
man. 20.9.
20:00
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Svartskog
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Uteservering
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Uteservering
Anmeldt 11. juli 2020

For en opplevelse det var å gå inn porten til denne historiske villaen, vandre ned mot innsjøen og nyte champagne og jordbær dyppet i hvit sjokolade i blomsterhagen. Deretter nydelig hvit aspagues og parmaskinke til forrett. Grillbufeeten var av ypperste sort; sjøkreps og blåskjell, hjort med rødvinssaus, nydelige salater og god vin. Jeg må erkjenne at jeg snek meg ut og tok et bad i innsjøen før desserten, som var en velsmakende pavlova med frukt. Et restaurantbesøk litt utenom det vanlige - anbefales på det varmeste! Husk å ta med badedrakt;-)

Dato for besøk: juni 2020
3  Takk, siriannem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

2125 av 26 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020

Vi valgte å ha en liten markering av bryllupsdagen vår på Villa Sandvigen. Maten var forsåvidt god, servicen ok. Min mann betalte og valgte å ikke gi tips. På vei ut av lokalet stakk jeg hodet inn døren på kjøkkenet for å takke for maten. Jeg ble møtt av en dame som jeg senere forsto var daglig leder. Hun svarte meg med å gi meg en reprimande for ikke å ha tipset. Jeg gikk derifra med en vondt klump i magen. Dette skulle være en begivenhetsrik dag for meg,men endte med å gi meg en ubehagelig opplevelse. Det aller verste er at både min mann og min far forsøkte å gi tilbakemelding på dette, men istedenfor å bli møtt med en beklagelse har vi opplevd anklager i retur. Vi ønsket egentlig ikke å lage oppstyr rundt dette,men opplever dette som grovt overtramp og meget dårlig behandling av gjester. Jeg har selv tidligere jobbet i restaurantbransjen i flere år og har aldri opplevd maken til oppførsel noen gang.

Dato for besøk: juli 2020
7  Takk, 646tuvaa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SHCILLA, Owner på Villa Sandvigen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. juli 2020

Hei Tuva A.

Etter avtale med din mann så har vi slettet vår forklaring.

Vi mottok to telefoner fra din mann som sa at du ønsket kompensasjon for at dere skulle slette anmeldelsene vi får fra dere. Dessverre, betaler vi ikke for å fjerne negative anmeldelser på våre sider.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Veldig koselig sted.
Maten var aldeles nydelig og desserten like så.
Vi ble tatt godt imot av verte og fikk et veldig bra bord.
Villa Sandvigen er en reise tilbake i tid, et sted hvor man kan senke skuldrene og slappe av fra Oslos mas og stress.

over vannet.
Villa Sandvikens

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Overasket
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SHCILLA, Eier på Villa Sandvigen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. juli 2020

Tusen takk for hyggelig anmeldelse!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

En rask stopp for lunsj ble en hyggelig overraskelse. Flotte smørbrød med reker og skagenrøre smakte nydelig og ble servert av veldig hyggelige servitører. Flott å sitte ute på terrassen med utsikt over sjøen på en varm sommerdag.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, bergsveing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

Et perfekt sted for både selskap og en romantisk middag for to. God burger med kjøtt fra Strøm Larsen og veldig hyggelig betjening

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, 580karib
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Villa Sandvigen, så også på

 

Har du vært i Villa Sandvigen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din