Vi snublet forbi på sykkeltur for en lunsj, med lave forventninger basert på opplevelser da andre drev stedet tidligere. Her har det skjedd positive saker og ting! En veldig hyggelig og søt servitrise var straks på pletten da vi kom inn, det var varmt i været, og vi fikk bord på den lille overbygde verandaen. Ikke den største menyen, men mange fristelser. Det ble Cæsarsalat, som var strålende med hjemmelaget dressing med en anelse ansjos, og topp varmebehandlet kylling. Turfølget var godt fornøyd med blåskjellene med deilig brød til og aioli. Rask og god service, og topp mat. Nydelig beliggende tett på vannet, med sitteplasser på plenen også. Inne holder det høy standard med bordekkingen og stemningen i lokalet, man føler seg satt tilbake i tid på en positiv måte, og kan kjenne på at stedet har 150 års historie. Hemmelig tips: Bestill bord for å sikre plass på den deilige verandaen. Neste gang lar vi syklene stå, og kommer i drosje for full middag. Vi er sultne på mer!