Vi var her i anledning min bursdag, siden stedet nylig har skiftet eiere. Vi var her sist for noen år siden (da var det hele en misære av sjeldne dimensjoner) men var nå innstilt på å gi det en ny sjanse.
Vi hadde reservert bord, og fikk et bord med nydelig utsikt. Kelneren hadde også tatt seg bryderiet med å sette fram babystol til den minste i reisefølget. Men kundeservicen var også det mest positive ved besøket.
Vi bestilte blant annet en glutenfri burger, og da resten av reisefølget fikk sine retter fikk undertegnede beskjed om at kelneren (!!) i siste liten hadde oppdaget at det var gluten i sausen på hamburgeren og stanset det. Dermed måtte jeg vente til de andre var nærmest ferdige med måltidet før jeg fikk maten. Det var en helt grei hamburger med det jeg antar er Idun hamburgerdressing i en skål, og vanlige rundstykker ved siden av - ikke glutenfritt hamburgerbrød slik det sto i menyen.
Det framstår som komplett uforsvarlig at det skal være opp til kelnerne å fange opp allergener i maten, og til tross for tilbud om mer vin på huset sitter vi igjen med et svært dårlig inntrykk. Dette er vårt siste besøk her, og det synes vi er veldig trist.