“En gjemt perle”

Villa Sandvigen
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Svartskog
Kjøkken: Norsk
Anmeldt 25. juni 2023

Alt ved dette stedet/restauranten er jo bare til å spise opp. Menyen er ikke så bred men variert og bør dekke noe for enhver smak. Kokken komponerer smakrike fantastiske retter med utsøkte råvarer og utvalget av drikke med og uten er stort. Her får også barn noe godt å bite i og våre firbente er også velkommen.
Stedet oser av god atmosfære med mye historie i både huset og inventaret. Du møter imøtekommende, service innstilt og hyggelig betjening. Øynene kan hvile på en malerisk utsikt utover Gjersjøen og når været vil seg, kan du nyte måltidet på rødrutede duker ute i hagen under vaiende bjerketrær.
Hadde benyttet stedet oftere hvis vi hadde hatt et rutetilbud med kollektiv transport langs gml.Mossevei.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Gro1405

Anmeldt 29. april 2023

Maten på Villa Sandvigen var helt klart en grormet opplevelse. Kan helt klart anbefalles hvis man ønsker fantastisk mat👍

Dato for besøk: april 2023
Takk, tovek713
Anmeldt 17. januar 2023

Nydelig mat i unik restaurant med historisk sus i veggene. Rolig atmosfære. Dyktig og serviceinnstilt servitør. Anbefales!

Dato for besøk: januar 2023
Takk, hegef123
Anmeldt 16. september 2022

Leser at flere er misfornøyd med besøket hos dere,og er veldig overrasket. Vi feiret dobbelbursdag i november 2021,og fikk en service utover det normale. Alt var tipptopp,mat,dessert og ikke minst et fantastisk personale.Ser at det er stengt på hverdager nå,og det er veldig synd,i og med at vi hadde tenkt å ta veien idag.Vi kommer til å feire trippelbursdag nærmere jul,og håper da å få booket plass.

Dato for besøk: november 2021
Takk, 302liseh
Anmeldt 17. mars 2022

Super hyggelig restaurant ved Gjersjøen, god mat og hyggelig servering! Anbefales virkelig, verdt å ta turen :)

Dato for besøk: mars 2022
Takk, heleneesfs

Reisende som så på Villa Sandvigen, så også på

Har du vært i Villa Sandvigen? Del dine erfaringer!